Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 7 august 2014

FreeMiorita - Lumina pentru Romania

Foarte tare ideea si initiativa celor de la www.freemiorita.ro. Respektpa ! Azi aflai si eu despre acest proiect al lui Iulian si n-am mai stat pe ganduri, am instalat aplicatia si am trecut la fapte. Am pedalat si am donat. Nu trebuie neaparat sa ai bicicleta, poti sa si mergi sau sa alergi. Ai nevoie neaparat doar de un telefon cu android, GPS si conexiune la internet. Momentan sunt pe locul 3 cu 73 de km donati. Dar in doua-trei zile trec pe locul doi mai mult ca sigur, pe loc unu nu am sanse. Hehe... vezi clasament (<-- click)

Descriere Aplicatie

Ai donat vreodată kilometri ca să luminezi un sat?
Ai pedalat pentru ca un copil să-și poată face temele pe lumină?

Aplicaţia Lumină Pentru România îţi permite să înregistrezi câţi kilometri ai mers, pedalat sau alergat din momentul în care ai apăsat butonul Start.

Dar nu ăsta e scopul ei. Prin această aplicaţie încercăm să arătăm că, în ciuda programului de la job, a concediilor greu de luat sau a problemelor financiare, românii vor să se ajute între ei.
Iulian Angheluţă, membru fondator al Asociaţiei Free Mioriţa, a plecat pe biță prin România, în căutarea satelor şi a caselor fără lumină. Pedalează mii de kilometri ca să putem face şi acolo ce am făcut la Ursici sau la Ineleţ - să facem lumină.

Adică să aducem lumina în gospodării sau în școli care sunt încă prinse în secolele trecute.

Descarcă aplicaţia 
(<-- click), foloseşte-o ca să donezi kilometri şi fii alături de Iulian și FreeMiorița.
Nu preluăm alte date decât ne furnizezi - un nume sau o poreclă şi nişte cifre (km). Acestea vor fi afişate pe freemiorita.ro/kilometri-donati.


Acestea fiind spuse... eu am donat si voi mai dona. Voi ?
Numai bine.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

Un comentariu:

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari