Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 16 august 2014

Curs Tarot GRATIS: Lectia 4A

Ehh...cum va simtiti acum ca ati lucrat ceva saptamani cu Arcana Majora? Ati gasit citirea cu 3 carti eficienta, luminatoare sau pur si simplu naucitoare? (Ma rog pentru aceia din voi care nu stiti citirea cu 3 carti se face zilnic si poate reprezenta 3 variante de talmacit... prima: trecut, prezent, viitor... a doua: trup, minte, suflet... si ultima: un raspuns pozitiv ori negativ la o intrebare... de retinut ca virgula cartea din mijloc se contorizeaza dublu... ehh si ar mai fi o a patra varianta care va voi povesti-o intr-o alta lectie...dar se pare ca deja am vorbit prea mult... sa ne concentram pe ce e esential si sa revenim :P) Mda... Hehe... toate aceste raspunsuri le puteti lasa voi frumusel in rubrica de comentarii a acestei lectii.

In orice caz, ia timp, dureaza destul de mult, asa ca nu va lasati pagubasi si continuati sa practicati citirea (interpretarea) cartilor de tarot. Acum ca ati lucrat cu Arcana Majora veti putea sa vedeti mai in adanc citirile urmatoare.

Inainte de a incepe aceasta a patra lectie veti avea nevoie sa gasiti un prieten de incredere (NU un membru al familiei, deoarece ar fi prea apropiat) si va trebui sa-i raspundeti la intrebari cu ajutorul cartilor. Vedeti cum va descurcati, nu fiti timizi si nu va sfiiti sa va folositi si jurnalul pe care l-ati facut la inceputul acestui curs. Folositi-va toate cunostiintele acumulate pana la aceasta lectie.

Acum este timpul sa mergem mai departe cu cursul... ne indreptam spre Arcana Minora!

Arcana Minora

In general se refera la chestiuni practice de zi cu zi, evenimente banale din viata noastra. Ele sunt 56 de carti la numar.

Arcana Minora – WANDS

Este prima suita a arcanei minore, in thoth tarot este WANDS in alte taroturi veti gasi ca Rods, Batoane, Baghete etc. Suita este asociata cu elementul FOC, o forta creativa care ilumineaza si incalzeste iar in cazul in care este incontrolabila arde si distruge.

WANDS – reprezinta nevoia de creatie si imaginatie, dorinta de a aduce visele la realitate. Intr-o citire se refera la cariera, loc de munca, intreprinderi si ambitie.

Atitudini pozitive asociate cu aceasta suita: entuziasm, determinare, pasiune
Atitudini negative: comportament nesabuit si dezamagire ulterioara.

Fara indoiala pe masura ce avansati cu practica si teoria veti vedea ca sunt o sumedenie de informatii in toate cele 78 de carti. Deci... in timpul cursurilor mele, eu nu voi acoperii toate aceste aspecte in detaliu ale arcanei minore, ci mai degraba ne vom concentra pe asupra cuvintelor cheie si valorile asociate fiecarei carti in parte.

Scoateti acum toate cartile WANDS din pachet de la 1-10 iar restul de carti pastratile invelite in panza la locul lor in cutie. Ca si in lectiile precedente ne vom concentra si vom incerca sa invatam fiecare sens asociat cartii respective.

Bun.... dupa cum bine stiti aveti o tema la inceputul acestei lectii, ocupati-va de ea, iar maine eu voi reveni cu partea a doua in continuarea acestei lectii.

Succese!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari