Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 1 august 2014

Curs Tarot GRATIS: Lectia 3

Arcana Majora – partea a doua

Ehhh, cum merge? Daca vi se par ca aceste lectii pe care le predau sunt usor de urmat si va imbogatiti cunostiintele, ma bucur. Este un lucru foarte bun ! Dar daca nu... atunci nu va grabiti sa treceti la lectiile noi. Relaxati-va si daca e nevoie sa petreceti cateva saptamani pe o singura lectie, e bine si asa … nu este nici o graba. Oricum cursul este disponibil online 24/7.

Sinele interior are nevoie de liniste si pace pentru a comunica cu voi, iar voi trebuie sa continuati practica imbunatatindu-va indemanarile, skill-urile daca vreti sa puteti recunoaste simbolurile si mesajele ce le primiti cand studiati cartile.

Aceasta este lectia 3 in care vom vorbi despre cealalta parte a arcanei majore, celelalte 11 carti ramase. Formatul lectiei va fi acelasi ca si data trecuta. Nu uitati sa notati toate aceste informatii asupra fiecarei carti in caietul vostru de tarot.

Arcana Majora de la Lust(11) la The World(21)

Veti observa ca din punctul de mijloc – Roata Norocului (Fortune – 10) “calatoria” reflectata in cartile din Trumps devine ceva mai diferita acum, si reflecta incercari care le putem experimenta in drumul nostru catre cunoastere si intelegere.

Ceea ce vreau eu acum sa faceti este sa extrageti cartile trumps numerotate de la 11 la 21 si restul de carti ramase sa le tineti in saculet. Puneti aceste carti extrase in ordine crescatoare. Acum nu ramane decat sa va apucati sa invatati si sa studiati intelesurile fiecarei carti in parte.

Semnificatiile cartilor se gasesc la ANEXE. <-- click aici

Amintiti-va sa nu va grabiti sa terminati repede aceasta lectie. Stati cat timp e nevoie, o saptamana sau mai mult pentru a va concentra toata atentia asupra acestei teme.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari