Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 8 august 2014

Cronicile Wardstone: Sacrificiul Vraciului

Volumul 6 gata, devorat si acesta. Intamplari cum nimeni nu s-ar astepta, peripetii, fapte si descoperiri cum numai in Cronicile Wardstone pot exista. Diavolul a fost si de data aceasta pacalit in ciuda sperantelor sale. Va reamintesc ca am toate cele 9 volume aparute in Romania... si le ofer moca in format electronic, doar contactati-ma.

Sacrificiul Vraciului este a șasea carte din Cronicile Wardstone de Joseph Delaney. Prima datorie a lui Tom, ca ucenic al Vraciului, este sǎ apere Comitatul de Întuneric, dar acum mama are nevoie de ajutorul lui în țara ei natală, Grecia. Una dintre cele mai periculoase din Vechile Zeitǎți, Ordeen, se pregǎtește să se întoarca acolo, aducând cu ea mǎcel și pustiire. Dar și Diavolul este liber în lume, și dacǎ își unește forțele cu Ordeen, asupra Pamântului se va pogorî o nouǎ era a Întunericului.

Rezumat

După ce a fost atacat în mijlocul nopții de o asasină menadă (slujitoare a lui Ordeen, o Veche Zeitate), Tom se întoarce la fermă unde este rugat de mama lui să vină cu ea înapoi în Grecia pentru a o înfrunta pe Ordeen. Ordeen se deosebește de ceilalți zei prin faptul că poate pătrunde în această lume fără intervenția omului. Anterior, când mai venise în această lume, puterea ei a fost ținută în frâu de preoți care au construit mănăstiri pe țărmurile stâncoase din Meteorou. Însă acum, că Cel Rău se află liber în lume, Întunericul este mult mai puternic. Tot mai multe vengire (lamii zburătoare) se alătură alaiului ei, pentru a-i omorî pe călugării lipsiți de apărare. Dacă Ordeen va urma să apară, va fi liberă să meargă oriunde dorește, iar luând în considerare spusele mamei lui Tom, ea va vrea să vină în Comitat pentru a-i omorî pe copiii celei mai mari dușmane ale ei: însăși mama lui Tom.

Vraciul îi interzice lui Tom să se alieze cu vrăjitoarele din Pendle, dar acesta alege să-și ajute mama și pornește cu ea spre coastă în timp ce Vraciul se întoarce furios la Chipenden. În tabără va vorbi cu Grimalkin și se va întâlni cu Mab Mouldheel și surorile ei, Beth și Jennet. După ce încearcă să folosească farmecul pe el (fără succes) îl anunță că a avut o viziune în care Alice era omorâtă de o lamia. Tom o ignoră și pleacă. Când o găsește pe Grimalkin, aceasta îi amintește de promisiunea făcută în Greșeala Vraciului. Tradiția impunea ca fiul unei vrăjitoare să devină bărbat în Noaptea Walpurgiei de după cea de-a paisprezecea aniversare și Grimalkin îl rugase s-o viziteze, dar Vraciul îi interzisese. Ea îi va dărui Dorința Întunecată și un cuțit special făcut pentru a răni slujitorii Întunericului.

Tom și Alice se întorc la Chipenden, fiindu-le imposibil să se despartă din cauza urciorului de sânge. Tom plănuiește să se întoarcă la Turnul Malkin pentru a recupera cuferele mamei sale din posesia surorilor ei lamia.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari