Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 13 august 2014

Cronicile Wardstone: Cosmarul Vraciului

O cam incurca ai nostrii, vraciul, ucenicul si cu alice. Desi abia intorsi din Grecia, trecuti prin atatea pericole si peripetii... ajunsi inapoi in Comitat acestia nu sunt scutiti de incercari grele si nenorociri. Ceva mai aspre si vulcanice in acest volum.

Coșmarul Vraciului este a șaptea carte din seria Cronicile Wardstone de Joseph Delaney. Vraciul se retrage în sine dupǎ întâmplǎrile din Sacrificiul Vraciului. Din pretioasa lui bibliotecǎ n-a ramas decât un morman de cenușǎ,Osoasa Lizzie a scapat din puțul în care fusese închisǎ și, pentru prima data, Tom e martor la eșecul magistrului sǎu - nu o data, ci de douǎ ori. Între timp, Tom și Alice sunt legați de un urcior de sânge - rezultatul unui pact de magie neagrǎ fǎcut cu Diavolul... Sunt zile întunecate, dar nopțile sunt și mai și. Bântuit de vise, Vraciul are o premoniție: Lizzie va deveni atotputernicǎ - iar acum temerile sale par a se adeveri.


Rezumat

Vraciul, Tom si Alice se întorc din Grecia doar pentru a gasi Comitatul sub asediu, iar casa Vraciului, distrusa de foc. Pretioasa lui biblioteca a fost mistuita de flacari, asa ca cei trei se refugiaza pe insula Mona. Aceasta e însa subjugata de un saman, iar Vraciul, Tom si Alice sunt întâmpinati cu ostilitate si au de înfruntat salasluitori ai Întunericului.

În vreme ce Alice scapa ca prin urechile acului de vânatorii de vrajitoare de pe insula, pe Mona apare un dusman mult mai puternic… Buganul ce este controlat de un saman.

Osoasa Lizzie, proaspat scapata din putul Vraciului, are ambitii marete: sa ocupe tronul insulei. Pentru asta, îl supune pe maleficul bugan sapator de tuneluri, o creatura care fura forta vitala din victimele sale nevinovate. Avându-l pe bugan drept arma secreta, Osoasa Lizzie incearca sa devina o Regina Vrajitoare atotputernica care sa domneasca peste toata insula iar apoi peste toata lumea.


Acestia intr-un final ajutati de Adriana, o vrajitoare de pasari reusesc sa restabileasca ordinea pe insula si sa scape de capcanele si pericolele ce le-au fost intinse. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari