Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 11 iulie 2014

Legea Intoarcerii: intreita, inseptita si inzecita - MINCIUNA PE FATA

Legea prin care orice faci prin magie sau vrajitorie se va intoarce de 3 ori, de 10 ori sau de 100 de ori, a fost inventata de cateva fiinte umane cu un scop precis: acela de a inspaimanta masele si astfel sa mentina un control spiritual autentic asupra credulilor. Asadar odata cu trecerea timpurilor, cu tehnologia din ziua de azi si multitudinea de cunostiinte din zilele moderne care circula pe internet, prin viu grai sau din vechi grimoare... - o stiti cu totii - si nimeni nu mai poate suprima aceste lucruri. Acesti asupritori nenorociti, ca nu le pot spune altfel, au gasit o cale, o metoda foarte ingenioasa pentru a masca adevarata putere si control suprem. Doar cei cativa “alesi” dispun de aceste puteri, dar si restul oamenilor... daca vor reusi sa isi deschida ochii si sa inainteze prin ceata in care sunt invaluti in acest moment. Acesti “alesi” se folosesc de magia neagra cu discretie si voi habar aveti, deoarece sunteti inrobiti din punct de vedere spiritual.

Legat de aceasta inventie, o minciuna nerusinata a legii intoarcerii pot spune ca ea a aparut prima si prima data in 1970 in cartea “Witchcraft Ancient and Modern” scrisa de Raymond Buckland... o marioneta de om, care a fost cica initiat de catre Gerald Gardner... lucrare care a purtat un rol esential prima data in USA iar apoi s-a extins mai departe pe glob si toti ati prins frica de asa zisele false intoarceri impotriva voastra.

Dragilor, daca nu as fi cunoscut adevaratele manevre si controale asupra mintii omenesti as mai fi zis... si daca eu insumi din experienta celor 10 ani de practica in domeniul vrajitoriei si al magiei, din nou as mai fi zis... pai la cate am facut eu ar fi trebuit acum sa mi se intoarca inmiit :)) daca e sa o luam asa.

Vedeti voi, aceste lucruri se aseamana cu chestiile de teama si frica ale spurcaciunii acelea de biblii infecte... acum cand biserica stie si pierde riguros adepti si multe alte lucruri... a fost de ajuns sa se intre in scena cu astfel de bazaconii. Aceste legi lipsite de orice sens, nu au nimic de a face cu religia originala (spiritual satanica - SS) iar singurul lor scop este acela de a impiedica oamenii sa isi foloseasca si sa dezvolte puterile innascute... exact ca in biblie semanand confuzie si teama cat cuprinde. La fel s-a intamplat si cu lojele masonice, care nu mai sunt deloc ca cele originale din vremurile trecute (dar despre asta voi vorbi in alte postari). Deci pe scurt se vrea ca lumea sa nu foloseasca magia, vrajitoria si puterile spirituale. De ce? Din cauza ca se tem sa nu piarda controlul pe care deja il au.

Toate aceste invataturi ale intoarcerilor au fost inspirate din conceptul “karmei” pe care “ei” insisi si-au permis sa-l pangareasca si perveteasca dupa bunul lor plac.

Asadar... va spun tuturor ca puteti folosi si magia alba si magia neagra, fara nici un fel de problema, oricand vreti voi. Tineti minte ca nu trebuie sa acceptati astfel de abuzuri si niciodata sa nu ramaneti intr-o atitudine pasiva. Acest articol l-am scris luand “fraiele in mana” cum se zice, la cele ce se intampla pentru cei care sunt la inceput de drum sau mai avansati in practicile oculte. Lumea trebuie sa cunoasca adevarul adevarat si sa se dezvolte personal.

Cam atat pentru astazi, intrebari si nelamuriri daca aveti, rubrica de comentarii va sta la dispozitie.

Numai bine.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

2 comentarii:

  1. este imposibil sa nu scriu un comentariu cind citesc asa articol bun care contine mult adevar.Apreciez sinceritatea dvs . si felul in care abordati problemele.Imi plac oamenii destepti si curajosi.Va felicit.

    RăspundețiȘtergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari