Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 25 iulie 2014

Curs Tarot GRATIS: Lectia 2

Arcana Majora Partea 1

Sper ca v-ati facut timp sa faceti exercitiile din lectia intai si ati acordat tot timpul necesar, pentru ca este important pentru voi sa puteti fi in stare sa vedeti si sa transmiteti sensurile cartilor prin cuvintele voastre.

In aceasta a doua lectie ne vom axa pe primele 11 carti ale arcanei majore, celelalte de 11 le vom acoperi in lectia 3.

Asa cum am mai mentionat, acesta este un curs de introducere in tarot, pentru ca nu voi putea acoperi in totalitate tot ce tine de aceasta arta, restu mai cautati si voi in carti sau mai aflati din propria voastra practica. Va va lua mult timp sa practicati, sa va dezvoltati abilitatiile, iar la acest pas al inceputului de drum, pastrati lucrurile cat mai simple caci va fi de mare ajutor pentru propriile voastre interpretari.

Arcana Majora de la Nebun (0) catre Roata Norocului (10)

In lectia 1 am acoperit lista cu toate cartile arcanei majore care descrie elemente, planete si semne astrologice asociate cu fiecare carte in parte.

Cartile Arcanei Majore marcate cu semn astrologic pot fi folosite ca un ghid al timpului. O estimare a anumitor intamplari sau situatii ce pot aparea intr-o anume perioada de timp, de la data cutare pana la data cutare. Asa ca este destul de bine daca v-ati familiariza cu aceste carti.

Sa va dau un exemplu. Sa zicem ca a picat in carti IMPARATUL (The Emperor) acesta poate semnifica o data intre 21 martie – 20 aprilie. Mai jos am atasat informatiile necesare ce va vor ajuta.

The Emperor (Berbec) 21 martie-20 aprilie
The Hierophant (Taur) 21 aprilie-21 mai
The Lovers (Gemeni) 22 mai-21 iunie
The Chariot (Rac) 22 iunie-23 iulie
Lust (Leu) 24 iulie-23 august
The Hermit (Fecioara) 24 august-23 septembrie
Justice (Balanta) 24 septembrie-23octombrie
Death (Scorpion) 24 octombrie-22 noiembrie
Art (Sagetator) 23 noiembrie-21 decembrie
The Devil (Capricorn) 22 decembrie-20 ianuarie
The Star (Varsator) 21 ianuarie-19 februarie
The Moon (Pesti) 20 februarie-20 martie


Ce va trebui voi sa faceti:

Extrageti cartile TRUMPS (cartile arcanei majore) numerotate de la 0 (The Fool) la 10 (Fortune) iar restu de carti pastratile in saculetul de panza neagra. Acum puneti aceste carti in ordine incepand cu nebunul. Fiecare carte de tarot are un sens pozitiv iar un sens negativ atunci cand pica intoarsa.
Va trebui ca voi sa cititi definitia fiecarei carti in parte si sa si practicati cu ele incercand sa va amintiti cat mai multe informatii inainte de a trece la cartea urmatoare. In jurnalul (caietul pentru tarot ce deja il aveti) luati notite asupra fiecarui aspect, cuvinte, imagini sau descrieri ce v-au venit in minte in timp ce studiati cartile.

Amintiti-va ca nu trebuie sa faceti aceasta intreaga lectie dintr-o data. Acordati cat de mult timp e necesar, o saptamana cel putin si lucrati in propria liniste si pace de care dispuneti.

Semnificatiile cartilor si de unde puteti invata primele 11 arcane majore le gasiti in pagina speciala dedicata cursului de tarot, mai exact la ANEXE. <-- click aici


Poate ca ati inceput sa va faceti o idee la cat de mult este de invatat in tarot. Incercati sa va relaxati si nu va permiteti sa deveniti frustrati daca va veti afla in mici dificultati in a retine informatiile. Cu cat mai mult practicati cu atat mai simplu o sa va fie sa va familiarizati si sa va cunoasteti propriul set de tarot.

Nu treceti la urmatoarea lectie pana nu o rezolvati pe aceasta.
Succese !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari