Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 15 iulie 2014

Curs Tarot GRATIS: Introducere

Incursiuni in lumea necunoscutului

M-am gandit ca era si timpul sa incep un astfel de curs, voi ce spuneti? Eu unu sunt fericit ca pot impartasi acest curs cu voi facandu-l disponibil aici la www.dragonathus.blogspot.ro deoarece va fi in totalitate GRATIS. Sper ca veti vedea cursul ca pe ceva distractiv si usor de inteles, conceput special pentru a usura intrarea in lumea tarotului ajutandu-va astfel la citirea cartilor.

AVETI NEVOIE DE:

Va trebui sa aveti proprile voastre carti de tarot. Eu unu lucrez cu Thoth Tarot ale lui Aleister Crowley, pentru ca mi se par mie cele mai reusite si bune, sunt bazate pe tarotul egiptean si au foarte multe elemente oculte in ele. Unii ar zice ca sunt grele si ar fi recomandat pentru incepatori sa foloseasca tarotul lui Rider Waite, eu NU spun asa ceva. Ma rog, fiecare e liber sa isi aleaga ce set doreste ca la cate exista... ohoooho, avem de unde alege, si oricum toate au celeasi semnificatii difera doar desenele si grafica. Totusi pentru o mai buna intelegere va recomand sa cititi si cartile de mai jos (dar nu e obligatoriu... desi conteaza sa cunoasteti cateva lucruri teoretice de baza, eu voi incerca sa le acopar in lectiile acestui curs)

1. The Book of Thoth de Aleister Crowley
2. Mirror of the soul de Gerd Ziegler
3. Tarot for Your Self A Workbook for Personal Transformation

Daca doriti cartile le am eu in format electronic, doar contactati-ma.

CUM FUNCTIONEAZA CURSUL:

Acesta va fi structurat in jur de 12 lectii (sesiuni de lucru cu teorie, teste si practica) Iar o lectie impreuna cu tot ce tine de ea dureaza in jur de 7 zile. E important ca sa nu grabiti lucrurile in tarot, veti intelege si de ce.

TINETI MINTE: acest curs este doar o introducerea in lumea tarotului, asa ca invatatul vostru nu se va opri doar aici.

In cele din urma la final de curs veti avea o dorinta uriasa pentru citirea cartior si veti fi inspirati sa continuati munca dezvoltandu-va si mai bine abilitatiile.

Eu va zic sa va bucurati si in acelasi timp distrati-va !

PS: Voi veni in curand cu prima lectie a cursului (care desigur...va avea si cateva teme de lucru pentru voi si cred ca va fi structurata in 2 postari)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari