Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 29 iulie 2014

Cartea 6 - Iubitorii (The Lovers)

Semn astrologic: GEMENI

Intelesuri pozitive: dorinta, nou/noua iubit(a), realtie, atractie fizica, dragoste, sex, angajament

Intelesuri negative (atunci cand pica rasturnata): pofta, tentatii, ispita, indecizie, separare, poveste de dragoste esuata, pierdere emotionala.

Iubitii simbolizeaza noua dragoste care are de gand sa intre in viata ta, chiar daca nu se vede de unde, va fi o surpriza.

Simbolizeaza o alegere contra dorintei inimii, asumati riscul si ar putea duce la o mai mare fericire si implinire emotionala, stai la locul tau si viata va fi aceiasi.

Cartea inseamna ca inima conduce in pofida creierului iar o schimbare dramatica de atitudine va duce catre timpuri mai fericite.

Negativ: iubitii reprezinta o poveste de dragoste nefericita sau o relatie in care nu esti sigur ce decizie sau alegere sa faci. Ispita intensa ce avertizeaza ca esti infidel proprilor moraluri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari