Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 27 iulie 2014

Cartea 3 - Imparateasa (The Empress)

Planeta: VENUS
Anotimp: PRIMAVARA

Intelesuri pozitive: fertilitate, nastere, maternitate, armonie, natura, prosperitate, bucurie, iubire, ambitie artistica

Intelesuri negative (atunci cand pica rasturnata): rasturnari de situatii in relatie, santaj emotional, saracie, infertilitate, sarcini nedorite.

Imparateasa simbolizeaza dragostea, reasigurarea, prosperitatea si nasterea astfel incat atunci cand ea apare intr-o citire pe o pozitie favorabila este o carte binevenita.

Ea poate reprezenta sarcini sau nasteri actuale ale unui copil insa cu toatea acestea ea poate reprezenta si creatia nasterii, ceva in curs de a se infaptui, un proiect creativ sau implicare a naturii.

Negativ: Imparateasa poate trage un semnal de alarma ca tu, sau o femeie din viata ta este prea protectiva pentru confort si poate recurge la un santaj emotional pentru a obtine ceea ce vrea. Poate indica griji la bani si o nevoie de a se ocupa cu grija de finantele tale.

Un alt aspect negativ al imparatesei este acela ca ea poate simboliza infertilitatea sau o sarcina nedorita.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari