Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 26 iulie 2014

Cartea 1: Magicianul (The Magus)

Planeta: MERCUR

Intelesuri pozitive: actiune, putere, originalitate, incredere, individualitate, vointa, noi inceputuri, potential

Intelesuri negative (atunci cand pica rasturnata): inselaciune, deceptii, lipsa de incredere in sine, indecizii, abuz de putere.

Magicianul este un semn excelent simbolizand noi oportunitati, avand puterea si initiativa de a reusi cu succes in noile intreprinderi.

Natura mercuriana a magicianului inseamna ca veti fi in stare sa ganditi pe picioarele voastre si ca va veti fenta drumul catre orice dificultati.

Negativitatea cartii reprezinta inselaciunea sau deceptia si este un avertisment sa fiti atenti in cine sau ceea ce va incredeti. Un alt aspect negativ al magicianului este ca va lipsesc increderea de sine si ca sunteti indecis(a).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari