Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 11 iunie 2014

Drumul catre Calea Mainii Stangi

Din nefericire, biserica crestina s-a opus vehement, pentru prea multa vreme, libertatii presei si libertatii de exprimare de-a lungul anilor, in special a celor din aripa de stanga. Satanismul reprezinta o amenintare majora pentru multi dintre cei care vor sa-si pastreze puterea si controlul, deoarece Satanismul plaseaza aceasta putere in mainile barbatului si a femeii de rand. Satanismul a fost in mod deliberat suprimat iar adeptii au fost persecutati. Religiile inamice au fost libere sa-si promoveze minciunile si povestile de groază despre Satanism, pentru a-i tine pe oameni departe de puterile oculte, folosindu-se de o lipsa de cunoastere si de frica. Aceasta a condus la multa ignoranta si confuzie in ceea ce priveste Satanismul, avand unul dintre cele mai nefericite efecte asupra celor care vroiau sa caute spiritualitatea pe calea mainii stangi si care nu aveau pe nimeni care sa le raspunda intrebarilor.

Satanismul este o religie foarte intensa din punct de vedere spiritual. Pentru aceia care au fost crescuti in familii crestine, sau care au fost atei, aceasta intensitate a spiritualitatii va poate surprinde sau chiar soca. Alte religii sunt moarte din punct de vedere spiritual; in alte cuvinte, nimic nu se intampla, iar in rarele ocazii cand ceva are loc, aceasta este de o natură slaba. Cele mai multe religii de dreapta sunt bazate pe practici furate si corupte din religiile pagane/sataniste. Spre deosebire de crestinii care, se roaga si se roaga si se roaga fara nici un raspuns, satanistii primesc raspunsuri uimitoare si imediate.

Multi dintre noi am avut parte de experiente asemanatoare ca si satanisti spirituali, insa, dat fiind faptul ca toti suntem individuali, experientele pot varia iar ceea ce unuia i se poate intampla, altul s-ar prea putea sa nu experimenteze.

In incheiere, vreau sa subliniez faptul ca, este foarte important sa iti pastrezi o puternica atitudine pozitivista si sa nu iei aminte la povestile de nimic, spuse de catre cei care in font, nu cunosc nimic despre Satan sau Satanism.

Toate gandurile bune si fie ca a ta calatorie pe Calea Mainii Stangi sa fie bogata si plina de recompense.

Autor: Inalta Preoteasa Maxine Dietrich ( Ministerul J.O.S ) / Traducere: B.L.S Romania
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete