Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 25 iunie 2014

Cronicile Wardstone: Ucenicul Vraciului

Avertisment: A nu se citi dupa miezul noptii! Am facut rost de seria completa a Cronicilor Wardstone ( 8 volume la numar ) restu pana la 13 fiind in curs de aparitie in Romania. Daca cineva din voi le doreste, le am in format electronic si i le dau cu mare placere.. doar sa ceara acest lucru contactandu-ma pe mail. Cartile sunt extrem de rare, colectia nemaigasindu-se nici in magazine de cumparat, dapoi in format electronic si gratis.

Deja am citit in 5 zile primele doua volume si pot zice ca te tin cu sufletul la gura captivandu-te din prima clipa, tocmai si de aceea am decis ca sa fac un rezumat al volumelor in cate o postare speciala pentru fiecare in parte. Nu voi dezvalui totul cu lux de amanunte ci doar asa in mare... detaliile care fac cartile unice si in acelasi timp mistice cu tente de paranormal le veti putea gasi voi citind in aceste cronici, merita credeti-ma si chiar daca sunt considerate a fi fanteziste sau pentru copii va spun din start ca nu este adevarat. Multe lucruri din aceasta poveste sunt inspirate din realitate si putem invata o groaza de lucuri utile... stiind numai ce anume sa discerneti, sunt si fantezii desigur :))

Ucenicul Vraciului de Joseph Delaney este primul volum al seriei Cronicile Wardstone. Ucenicul Vraciului este Thomas Ward, un băiat de 12 ani, care își face ucenicia la un vraci bătrân și aspru. Ucenicia lui este grea, dar într-o zi va deveni un vraci care alungă strigoii, prinde și închide duhurile rele și vrăjitoarele. Fiind al șaptelea fiu al unui al șaptelea fiu, el poate vedea lucruri și creaturi pe care oamenii obișnuiți nu le văd. Va reuși, oare, să scape din iadul care se dezlănțuie? Povestea este plină de mister și suspans, se citește pe nerăsuflate de la prima la ultima pagină.

Rezumat:

Tom Ward este un al șaptelea fiu al unui al șaptelea fiu, născut cu puterea de-a vedea spiritele și de a se ascunde de slujitorii Întunericului. De vreme ce e cel mai mic și nu poate moșteni ferma părinților săi, aceștia hotărăsc să-i găsească o slujbă. La insistența mamei lui Tom, acesta este dat în ucenicie lui John Gregory, Vraciul. Împreună hotărăsc ca Tom să petreacă o lună de probă cu magistrul său, iar a doua zi cei doi părăsesc ferma.

În drum spre reședința sa permanentă de vară de la Chipenden, Vraciul îl supune pe Tom la douǎ teste: o datǎ pe Dealul Spânzuraților, învǎțându-l sǎ-și înfrunte frica, și încǎ o dată în Horshaw, unde Tom întâlnește pentru prima datǎ un spirit legat.

Casa din Chipenden este localizatǎ pe un deal, la marginea orașului, protejată de un duh domestic care se ocupă cu gǎtitul, întreținerea și securitatea. Înǎuntru, Vraciul adǎpostește o bibliotecǎ lăsatǎ moștenire de ceilalți vraci dinaintea lui.

În prima zi când Tom este trimis după provizii, este încolțit de o gașcǎ de bǎieți și salvat de o tânără vrăjitoare numită Alice, nepoata Osoasei Lizzie. Drept mulțumire, Tom îi făgăduiește sǎ o ajute dacă va fi cazul. Luna se incheie și Vraciul îl trimite acasǎ pentru a lua o hotǎrâre. Inițial nesigur, Tom este mustrat de mama sa și se hotǎrǎște sǎ-și termine ucenicia.

Întors la Chipenden, acesta aflǎ că Vraciul e plecat în Pendle și-l roagǎ pe Tom sǎ-l aștepte. Tom se întâlnește din nou cu Alice care îi amintește de promisiune și îl roagǎ sǎ-i ducǎ Mamei Malkin, o vrǎjitoare captivǎ în grǎdina Vraciului, o turtă la miezul nopții trei zile la rând. Dându-și seama la timp cǎ acestea o ajutǎ sǎ scape, Tom nu îi mai dǎ ultima turtǎ, dar Mama Malkin reușește sǎ scape. Înarmându-se cu cel mai mic dintre toiagele Vraciului, el pornește sǎ o vâneze, și reușește sǎ o doboare, pentru ca apoi sǎ se ducǎ la reședința vrǎjitoarelor și sǎ salveze copilul rǎpit al cǎrui sânge fusese folosit la turte. Vraciul se întoarce și îl salveazǎ de urmǎritori, anunțându-l cǎ, deși moartǎ, Mama Malkin nu și-a pǎrǎsit, probabil, corpul și-l va urmări pe Tom.

Vraciul îl trimite pe Tom la fermǎ. Mama Malkin îl gǎsește dupa câteva zile și-l posedǎ pe porcarul fermei. În urma confruntării, Mama Malkin este forțată sǎ iasǎ, este mâncatǎ de porci și moare definitiv.

Convins cǎ Alice nu este complet de partea Întunericului, Vraciul o trimite împreunǎ cu Tom la o mǎtușǎ din Staumin pentru a o scǎpa de influența rudelor sale vrǎjitoare.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

15 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. se poate... trimiteti-mi un mail la: dragonathus@yahoo.com

   Ștergere
 2. Le-as dori si eu, va rog. Multumesc anticipat

  RăspundețiȘtergere
 3. Le vreau pentru baiatul meu, e fascinat de aceasta carte! Va multumesc anticipat! Pe adresa: ale_csulak@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna seara. Daca mai aveti cartile le-as dori si eu. bicescu.nicoleta@gmail.com va multumesc

  RăspundețiȘtergere
 5. Daca mai aveti cartile le-as dori si eu, hategan.claudiu@yahoo.com , multumesc

  RăspundețiȘtergere
 6. Salut,
  Interesanta descriere. Tocmai voiam sa le comand de la elefant.ro - unde am gasit colectia de 8 volume - pt fica mea.
  Le voi comanda pt ea dar pt mine mi-ar place electronic.
  Se pot trimite pe manead@gmail.com?

  Thx,
  Dan

  RăspundețiȘtergere
 7. Bună. Le-aș dori și eu. La adresa de email cristiana_mihaela12@yahoo.com Mulțumesc din suflet.

  RăspundețiȘtergere
 8. salut as dori si eu aceste carti email : Manuel9416RO@Yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 9. Si eu am citit pana acum sapte carti, pe care le recomand. Pentru mai multe pareri te invit pe blog:https://lumeaemiliei.blogspot.ro/2017/06/merita-citit-blestemul-vraciului.html

  RăspundețiȘtergere
 10. Buna ziua,
  Imi puteti spune titlurile seriei complete(13 volume)?
  Multumesc anticipat,
  Mihai mikutz2003.ms@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 11. Buna,as dori aceste cărți anacalancea8@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. buna seara ... nu mai dispun de aceasta serie, incercati va rog sa contactati pe cei de mai sus.. lor le-am trimis seria (poate o mai au si o sa v-o trimita si dvs)

   Ștergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete