Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 28 iunie 2014

Cronicile Wardstone: Secretul Vraciului

Terminai de citit si cel de al 3-lea volum din aceste minunate cronici. Pe langa asta vreau sa va anunt ca am reusit sa fac rost zilele astea si de volumul 9: Aliata Vraciului in format pdf. Acum am in propria-mi biblioteca virtuala volumele de la 1 la 9, tot ce a fost lansat si publicat la noi in tara. Astept in continuare si restu de volume sa apara la noi. Daca cineva doreste seria completa ma poate contacta pe mail, si i-o ofer cu cea mai mare placere. Le am in format PDF si EPUB.

Secretul Vraciului este a treia carte din seria Cronicile Wardstone de Joseph Delaney. O datǎ cu venirea iernii Tom, Vraciul și Alice pornesc spre Anglezarke, la reședința de iarnǎ. Probleme din trecutul Vraciului așteaptǎ încǎ derezolvate.

Rezumat

O datǎ cu venirea iernii, Vraciul se hotǎrǎște sǎ plece cǎtre reședința sa de iarnǎ din Anglezarke. Tom o întâlnește pe Meg Skelton, unica iubire a Vraciului, o vrăjitoare Lamia domesticǎ.

Morgan, un necromant și fost ucenic al Vraciului, îl captureazǎ pe tatǎl lui Tom și-l șantajeazǎ pe Tom pentru un grimoar, o colecție de vrǎji și ritualuri antice, aflat în posesia Vraciului. Morgan nu știe latinǎ și citește ritualul cuvânt cu cuvânt, intenționând sǎ invoace unul dintre Vechii Zei, pe Golgoth.

Legat fiind fedeleș de mâini și de picioare, Tom este pus în afara pentagramei spre a fi oferit drept ofrandă zeului. Din cauza unor schimbǎri în ritual fǎcute de Vraci, Morgan este omorât de Golgoth, atunci când acesta se materializeazǎ. Golgoth îl amenință pe Tom că îl va omorî dacă nu îl va elibera din pentagramă, dar el refuză. După puțin timp este gǎsit de Meg și sora acesteia, Marcia, care-l duc înapoi la Vraci. Vraciul le trimite înapoi în Grecia și el, împreunǎ cu Tom și Alice, se întoarce la Chipenden.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

2 comentarii:

  1. Iti recomand sincer, Anne Rice: "The taltos", si "The mayfare witches".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc de recomandare insa... cele doua carti de sus fac parte din cronicile vrajitoarelor pe care deja le-am citit (Ora Vrajitoarelor 1 si 2, Lasher, Taltos) , pe langa astea am mai citit si seria completa a cronicilor vampirilor scrisa tot de Anne Rice ( Interviu cu un vampir, Vampirul Lestat, Regina Damnatilor, Povestea Hotului de Trupuri, Diavolul Memnoh si Vampirul Armand )

      Ștergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete