Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 21 mai 2014

ZOMBI - Adevaruri Stiintifice si Secrete din spatele cortinei

Haideti sa va schimb un pic teoriile pe care le-ati vazut in filme si sa va dezvalui adevaratele secrete. Zombi sunt numiti si "mortii vii". Cuvantul provine din Congo, Africa de la termenul nzambi ("spiritul unei persoane decedate"). Se presupune ca majoritatea zombilor se afla pe insula Haiti din Caraibe. Am sa va explic... este vorba de persoanele decedate, ale caror corpuri au fost dezgropate si "reanimate" de vrajitorii Voodoo (bokor), pentru a fi transformati in sclavi fara suflet.

Zombi sunt creati prin administrarea unei substante otravitoare care provoaca paralizia totala si o stare de moarte aparenta. Dupa ce victima este ingropata, vrajitorul (bokor) o dezgroapa si ii da sa bea un alt amestec, care provoaca confuzie si halucinatii. Dupa ce ii confera un nou nume, vrajitorul il pune pe zombi la munca. Zombi au nevoie de putina mancare, insa isi pot reveni daca mananca sare.

Formula folosita la prepararea substantei care provoaca moartea aparenta a fost determinata de un etnobotanist (persoana care studiaza plantele intr-un context cultural) licentiat la Haward Wade Davis in 1982. Dintr-o lista lunga de ingrediente urat mirositoare si otravitoare, elementul esential este ariciul de mare care contine otrava numita tetrodoxina, din care o singura picatura este fatala.

Dar procesul de transformare a oamenilor in zombi nu consta doar in potiuni. Vrajitorul ii rapeste victimei si sufletul, pe care il inchide apoi intr-o sticla. Astfel, devine nu numai stapanul corpului "mortului viu" ci si a "spiritului zombi" - un spectru caruia ii poate da ordine, ca si cum ai da comanda "aport" unui caine de vanatoare.

Acum pe final, legat de vampiri... ca tot ma intreaba multa lume despre ei... daca zombie se pot crea si manipula asa usor... acum trageti si voi concluzia. Se "lucreaza" de ceva ani buni si la crearea acestora pe baza modificarilor de ADN si a altor combinatii animale. Asadar daca zombie au inceput sa fie creati de prin anii '80... nu e exclus undeva peste cativa zeci de ani (maxim) sa avem de-a face si cu specimene vampirice. (si nu vorbesc despre cei psihologici)

Numai bine tuturor. 

PS: Daca o sa placa dezvaluirea pe care am facut-o in acest articol, am sa revin si cu informatii secrete legate si despre varcolaci si vampiri. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari