Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 25 mai 2014

Votul meu pentru EI

Neata tuturor, matinalilor. Exact cum va promiteam si vorbeam in postarile anterioare legat de europarlamentere, treaba s-a infaptuit. Zis si facut, am anulat tot si am scris un mare NOVUS ORDO SECLORUM pe buletinul de vot. Poza vorbeste de la sine. Pacat ca nu se observa asa de bine stampilele acelea... mai multe :)) Mdeah... nu era tus de ajuns (dand click pe poza se poate observa mai bine la o rezolutie marita)

Ce bine ma simt cand nu am dat nici macar un scuipat pe parlamentarii p**ii, hai ordinea mondiala, HAI cu OCULTA tataaaa !!!

Bun acestea fiind spuse... astept si de la voi poze cu voturi anulate. Numai bine.
HAIL ! Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari