Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 29 mai 2014

Varcolacii - boala numita licantropie

Varcolacii sunt "copii ai noptii". In timpul zilei varcolacul ar putea parea o persoana obisnuita, insa noaptea - mai ales (sau doar cand este luna plina) - devine, in comportament si intentii, o bestie feroce care ataca si ucide ca un animal salbatic. De obicei, varcolacii nu isi aduc aminte dimineata ce au facut in timpul noptii. Sunt vulnerabil mai ales la OMAG si ARGINT (metalul lunii). Gloantele de argint au efect in ucidera varcolacilor (asa cum ar omora pe oricine), iar daca porti bijuterii de argint vei fi pazit de atacuri.

Boala varcolacilor este cunoscuta clinic drept o dereglare psihiatrica numita LICANTROPIE (conditia omului-lup). Bolnavul sufera de personalitate dubla, asemenea lui dr. Jekyll si Mr. Hyde, una dintre personalitati fiind cea a unei fiare. Lupii sunt cei mai cunoscuti dintre licantropi, dar mai exista si oameni-leoparzi, oameni-ursi, oameni-feline sau alte pradatoare feroce. Transformarea este provocata de obicei de aparitia lunii pline.

O forma mai grava a licantropiei este o boala congenitala rara, numita hipertrioza generalizata, care se manifesta prin cresterea unei mari cantitati de par pe corpul si fata bolnavului, intocmai ca la animale. Unii dintre bolnavi au devenit faimosi lucrand pentru circuri drept oameni-maimuta, barbati cu chip de caine sau varcolaci. In 1984, aceasta boala a fost descoperita la o familie mexicana si descrisa de Jose Maria Cantu de la Universitatea din Guadalajara. Gena purtatoare nu a fost insa izolata. Toate cazurile cunoscute sunt inrudite genetic.

Ca si in cazul vampirilor, si porfiria ar putea fi una dintre cauzele posibile ale acestei boli, deoarece unele victime devin foarte paroase (probabil pentru a-si apara pielea de lumina dureroasa a soarelui) si ies afara doar pe timpul noptii. Rabia ar putea explica transmiterea bolii prin muscatura. 

Se spune ca oamenii care au sprancenele impreunate, degetele mijlocii de aceiasi lungime, palmele paroase sau ochii galbeni ar putea fi varcolaci. Cainii si pisicile ii recunosc si nu se apropie de ei, li se ridica parul, miauna si maraie chiar si la varcolacii in faza umana. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari