Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 14 mai 2014

VAND Bratara barbateasca Shamballa din Argint Tibetan - ROCK style - Model Unicat


Hai ca astazi vreau sa va prezint o bijuterie frumoasa. O sa fiu scurt si la obiect. Este vorba de o bratara confectionata manual pentru barbati. Pentru roackeri, anarhisti, metalisti, satanisti, ocultisti, oameni simplii si nu numai... este pentru VOI. O bratara facuta cu gust, migala si mare pasiune. 

Este reglabila, perfecta pentru orice incheietura ati avea. O dau ieftin, pretul este de numai 35 RON (fara taxele de transport). 
Craniile sunt din argint tibetan si au dimensiunea de 1cm (7 bucati). Bratara este facuta si din bile de sticla negre diametru de 8mm (8 bucati) si 2 bile negre de 6mm.

Puteti lua legatura cu mine prin mail: dragonathus@yahoo.com 
Pozele vorbesc de la sine. Pot sa lucrez la cerere si bratari pentru fete. Model bratari gothice, normale sau cu pietre pretioase. Atentie! Cer avans pentru lucrarile facute la comanda.

Pentru cei din bucuresti predarea se face personal la gura de metrou nicolae grigorescu.
Numai bine tuturor.

HAIL.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari