Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 7 mai 2014

S-a deschis sezonu de bicle

Ma uit in stanga, ma uit in dreapta, biciclete la greu, mare minune mare... cum de s-a intamplat asa ceva? S-a sportivizat lumea domnule, ce sa mai. Mai o rola, mai o pedala, mai un skate si iacata ca deja ne-am mobilizat si mergem pe aleea sanatatii. Ma bucur, desi seara pe la ora 22 cand speram sa am liber la traseu sa-mi fac zecile mele de kilometri, aglomeratie taticu nu asa. Cred ca lumea a uitat de “noapte buna copii” dar, nah... hai sa zicem ca.

Eu tocmai ce mi-am schimbat cate una alta pe la bicla, am facut-o mai ceva ca noua si merge brici. Ma gandeam la o organizare ceva, un mini-trip, pe la bulgari, cu cortu nebunii dar... poate e prea de tot. Ziceam io stiu o serata pe la bucale sa dam si noi ceva zeci de km ca oamenii, se baga careva?
Vointa sa fie, ca de restu se rezolva... Am descoperit si noi terasute faine, cu gratare si bere garla... nebunie. Preturi accesibile si bune. Muzica una alta.

Daca cineva din voi e amator si doritor de “Riding Trips with Bike” sau de ture asa lejere pentru socializare, mai o caterinca, mai o miscare, o una alta... dati-mi de stire si fratele vostru imediat face rost de timp, ca are relatie la nenea Cronos si ne vedem. Oricum pe weekend acum avem programat o iesire pe la Branesti la mititei si bere. Atentie! Mititeii de branesti is cei mai tari din ro, se merita.

Well... ne auzim, ave si hail !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari