Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 16 mai 2014

PRO Noua Ordine Mondiala ( Novus Ordo Seclorum )


Salutare voua, cititori si fani de www.dragonathus.blogspot.ro, iata-ma nevoit a ma pune singur in situatia de fata tocmai prin prisma postarii curente in care trebuie sa va transmit si sa va dezvalui niste secrete supreme, pe care dealtfel... sunt imposibil de evitat de catre umanitate. Nu va speriati ca nu e vorba despre nimic rau, din contra...

Cred ca titlul articolului deja v-a dat de gandit si a atras multe suspiciuni si interese. Iar acum daca cineva vrea sa judece sau sa critice ce voi scrie eu aici...nu are decat, e alegerea lui, fiecare face ce vrea si ce stie, suntem liberi cu totii... momentan. Asadar dragilor, eu unul sunt PRO pentru Noua Ordine Mondiala, de ce spun asta? Pai pentru simplu fapt ca am acces la informatii si cunosc lume. Ca nu vreau eu sa ies in evidenta prea mult cu anumite lucruri asta e altceva, dar... sa nu uitam ca aparentele pot insela. Asadar cum spuneam, va voi oferi cateva puncte importante asupra planului din agenda Noii Ordini Mondiale, o parte din ele le stiti cu totii insa le vedeti cu altii ochi, nu asa ca mine.

1. Primul pas cel mai important - scopul principal al N.O.S (Novus Ordo Seclorum) este acela de a instaura si stapani un guvern mondial, asta e clar si o stiati cu totii :))

2. A doua etapa consta in controlul populatiei si al reproductiei, se vrea un numar maxim de 500 mil. de locuitori, va zic eu ca e de ajuns. Oricum oamenii vor primi “Ghidul reproducerii cu intelepciune” , veti afla de asta atunci.

3. Relatia mediului si omului cu natura. Prin asta se va promova filozofia mediului, nu va mai exista distrugere si bataie de joc asupra planetei si fiecare resursa a sa va fi vazuta si folosita altfel decat am fost obisnuiti in zilele noastre.

4. Spiritualitatea. CEL MAI IMPORTANT ASPECT. Religia asa cum o stim acum, minciunile acestea scornite si tembele vor fi eliminate. Se va instaura adevarata spiritualitate a omului, se vor promova lucruri oculte si desigur se va invata.

5. Se va vorbi o singura limba.

6. Oamenii vor fi protejati prin legi bune si instante drepte.

Ideea este ca nu vom mai fi un cancer pe pamant, vom lasa loc naturii.

Am dezvaluit o parte din lucrurile agendei Noii Ordini Mondiale pentru simplu fapt ca vreau ca lumea sa stie despre aceste lucruri si totodata sa participe, sa contribuie la aceasta noua reforma. Primul sfat pe care il dau este acela ca acum pe data de 25 mai 2014 cand sunt alegerile cu UE cu ce masa o fi, sa mearga fiecare la vot...dar, ATENTIE ! sa il anuleze punand stampila pe mai multi iar apoi la final sa scrie mare si frumos pe buletinul de vot, cu pix ori marker: NOVUS ORDO SECLORUM. Acesta este indemnul meu pentru voi oamenii care vreti sa traiti spiritual si in armonie cu natura.

Bine inteles, faza asta frumoasa finala a Noii Ordini Mondiale se va instala in ultima faza, pana atunci vreau sa fiti pregatiti si constienti de pierderile si sacrificiile ce trebuiesc facute de circa vreo 90 la suta din populatia planetei. Dar... asa trebuie, sunt multi care nu merita sa ocupe un spatiu aici cu noi.

Si ca o bomba asa pe final vreau sa precizez ca e posibil ca Bucurestiul sa devina oras central al N.O.S. inca se poarta tratative si discutii in secret despre asta (cat si despre restul organizarilor viitoare) cu totii membrii mondiali. Oricum si ca un ultim secret, sa stiti de la mine ca deja americanii sunt si ei PRO si vor noua ordine mondiala cat mai repede.

Eu atat am avut de zis pe ziua de azi, pana la o noua reauzire, numai bine si HAIL.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari