Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 5 mai 2014

Primele imagini ale monumentului satanic ridicat la Oklahoma

Frati de-ai nostri de peste mari si tari incep sa se afirme. Astfel de lucruri erau planuite de foarte mult timp in urma, cred ca era si cazul sa se iasa o leaca in evidenta... bine, asta nu e tot, e doar inceputul a ceva ce nimeni nu se astepta, vorbesc aici de razboiul dintre cele doua formatiuni ce se va isca si pe plan fizic nu doar la nivel spiritual la care este acum.

Dar ca sa nu ma lungesc, iata dragii mei cum campania inceputa undeva prin 2013 de catre Templul Satanic, usor usor a prins roade. Ne aflam in luna mai a anului 2014 iar statuia lui Baphomet este aproape gata. Mai ramane insa aprobarea pentru amplasarea ei.

Opera de arta ce il reprezinta pe Baphomet (de circa 2 metri) va fi pusa exact langa monumentul celor 10 porunci construit si finalizat in 2012. Satanistii din America glorifica pe Satan transmitand tuturor un mesaj prin aceasta grandioasa constructie ce este un raspuns direct asupra monumentului crestinilor de la casa de stat din Oklahoma. Trebuie sa existe dualitate.

Trait Thompson (membru al comisiei de conservare a capitolului din Oklahoma) declara pentru CNN in decembrie anul trecut:

"Fiecare individ sau grup e liber sa aplice pentru amplasarea unui monument, statuie sau opera de arta"

Guvernul trebuie sa trateze toate religile in mod egal. Asadar acum ramane sa se accepte votul. Oricum astfel de constructii asemanatoare vor fi inaltate si in alte orase, chiar si in alte continente. Aprobari se vor face rost, nu e problema asta. Problema ar fi faptul ca la unii oameni nu le plac satanistii. Well... pai nici satanistilor nu le plac de ei, de niste oi manate cu parul "mentalist", satanistilor adevarati (cei spirituali si traditionali) nu le plac sclavii, crestinii ce nu gandesc cu propria lor minte si nu cauta sa afle si sa experimenteze lucruri reale. Asta a fost o paranteza asupra faptului pentru ca acum cateva zile in urma la bine cunoscutul post de stiri RUSSIA TODAY au aparut primii mojici si milogi care s-au gasit sa ameninte si sa faca sa dreaga, ca nu stiu ce si pe dincolo de monumentul acesta satanic.

Pai, mah baieti, bagati-va mintile si crucile alea in “cap” ca anumite lucruri ce tin si de oculta mondiala nu veti putea voi sa le schimbati, cu atat mai putin cu amenintari dastea ieftine la TV.

Eu unu ma bucur pentru aceasta sculptura cu copiii langa el, unde orice individ se poate chiar si aseza in poala lui Baphomet. Si atata timp cat e langa cele 10 porunci cu atat mai bine. Satanistii au anuntat ca daca nu li se aproba amplasarea monumentului acolo, autoritatiile vor fi fortate sa ridice sculptura celor 10 porunci si in cel mai rau caz vor trebui sa gaseasca alt oras unde sa o amplaseze. Dar atata timp cat alte sculpturi religioase au dreptul sa fie amplasate si cele de alta religie au acelasi drept.

Nu va faceti griji: Organizatia Templul Satanic , nu se va lasa asa cu una cu doua, o sa vedeti pe posturile din strainatate ca va iesi mare valva pe tema asta si alte grupari asemanatoare se vor alia.


HAIL !

 

Partea finala a monumentului va trebui sa arate cam asa.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari