Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 11 mai 2014

Aranjarea Altarului In cultul privat al Mortii


Exista doua catergorii de clasificare a cultului mortii ( a necromantiei traditionale ) si anume: cult deschis (abierto) si cult privat.

Cultul deschis este public si se foloseste in speta de magia alba. Altarul se pozitioneaza intr-un loc central al casei unde poate fi vizibil si accesat de catre toti membrii familiei, de prieteni chiar si de invitati. De cealalta parte cultul privat se foloseste de magia neagra, iar altarul impreuna cu fetisurile sacre ale mortii sunt tinute ascunse si protejate de ochii tuturor.

In postarea de azi vreau sa vorbesc despre cum anume trebuie “setat” un altar al cultului privat. Regula generala este ca altarul poate fi utilizat doar de catre proprietarul acestuia. Tot ce se afla pe el nu trebuie vazut sau atins niciodata de straini.

Pozitia ideala a altarului trebuie sa fie cat mai aproape de pamant si in cele mai bune cazuri acesta ar trebui sa fie construit chiar pe podea. Trebuie construit dintr-o placa de piatra rotunda subtire si acoperit cu o panza neagra. Alternativ, mai merge facut si dintr-o mica masuta daca nu dispuneti de piatra. Motivul ezoteric al pozitionarii altarului cat mai pe pamant il constituie statuile si fetishurile lui Senor la Muerte, care canalizeaza energiile si puterile chtonice ale mortilor ce se afla deasupra pamantului dar si in interiorul planetei.

Statueta lui Senor la Muerte este intotdeauna pozitionata in centrul altarului si se comporta ca un punct focal al puterilor care sunt chemate si canalizate in diferitele ritualuri magice. Ea poate fi facuta din metal, lemn, oase de animal sau de om, ipsos, lut, ceramica, plastelina sau chiar pictata (desenata) pe o bucata de hartie si apoi colorata.

Senor la Muerte este adesea vizionat si simbolizat asemeni unui schelet imbracat in roba neagra, alba sau rosie cu gluga. Statuetele lui SLM reprezentate in roba alba sunt folosite la ritualurile de vindecare. sanatate si izgonire a bolilor cat si a energiilor nedorite. Statueta cu roba rosie este folosita la ritualurile de dorinte, iubire, dominare si pasiuni puternice.

Reprezentarea mortii imbracata in roba neagra este folosita adesea in conexiunile vrajilor de blestemat, devierea si protectia impotriva toate formelor de magie agresiva. Este cea mai potrivita sa reprezinte cele mai temute atribute si puteri ale Lordului Mortii datorita conexiunilor cu magia neagra.

Lumanarile ce se folosesc pe altar sunt negre si rosii, dar si jumate negru, jumate rosu chiar si jumate alb jumate negru. Din cand in cand trebuiesc folosite doua lumanari cu ardere de 7 zile ce se pun in dreapta si stanga statuetei Mortii pentru a lumina altarul si ai activa puterile. In paralel cu acestea se aseaza lumanari in cerc pentru ritualurile ce se savarsesc. Un pocal trebuie asezat direct in fata lui SLM si are drept scop servirea anumitor bauturi alcoolice oferite ca ofranda de chef.

Un alt element important al altarului este farfuria prin care sunt servite si aduse ofrande de mancare. Un mangal, sau alte forme de scos fum si o scrumiera pentru oferirea de tigari, trebuiesc deasemenea sa se afle pe altar.

Garoafe si trandafiri ce vor fi ofrande ale Mortii trebuiesc puse pe o parte si alta a altarului. Traditional se pune si o bancnota de 1 dolar, aceea cu piramida pe spate. Dolarul se pozitioneaza in fata florilor. Uneori o pereche de oase de om sau animal (tibia) sunt incrucisate in forma de X plasate pe podea in fata altarului ca simbol al puterii mortii si sfintenia spiritului scheletului.

Depinzand de marimea statuii centrale un mic cosciug din lemn poate fi utilizat sa tina drept acoperamant statuetei cand aceasta nu este folosita si cand ea trebuie ascunsa. Daca nu aveti cosciug pe marime se foloseste bucata de panza neagra. Tot altarul se acopera cu o mare cutie gravata cu simboluri ale oaselor incrucisate. Peste ea in timp se ofera aur si argint ca drept multumire pentru Moarte si a miracolelor facute catre practicant.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari