Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 29 aprilie 2014

Zilele de sarbatoare ale lui SLM

Ca sa nu existe incurcaturi am sa va spun direct de la inceput ca SLM este prescurtarea de la Senor la Muerte, iar in aceasta postare voi vorbi pe scurt si in mare despre sarbatorile importante ale venerarii Mortii si cum aceastea se desfasoara.

Conform cultului argentinian al mortii (Senor la Muerte) aceste sfinte sarbatori sunt celebrate in vinerea dinaintea pastelui, pe 1 noiembrie, pe 15 august si in fiecare vineri care cade in ziua de 13. De-a lungul acestor celebrari, Lordul Mortii este laudat de catre credinciosi sai adepti, care primesc la schimb din partea mortii raspunsuri la lucrarile magice. Moartea este apoi recompensata cu ofrande si sarbatoare.

Pe data de 15 august, atunci cand se considera a fi cea mai importanta zi sfanta, credinciosii se aduna la diferite case unde s-au facut “altarele deschise” accesibile publicului, unde lauda pe Lordul Mortilor. Oferind sub forma de flori, lumanari, tamaie, bani, bijuterii si diferite mancaruri gatite, toate la picioarele imaginii ce reprezinta stauia lui Senor la Muerte.

Muzicieni de folk traditional sunt angajati sa cante si sa participe la ceremonie. Acestoa canta fara intreruperi, uneori repetand melodiile pentru ca muzica sa nu se opreasca deloc cat timp tine festivitatea Mortii. Majoritatea mancarurilor, bauturii si muzicii sunt platite de catre cei care pot face miracole, ajuta si binecuvanta in alte moduri dealungul anului precedent.


Aceste festivitati incep la miezul noptii si tin pana la rasaritul soarelui. Participantii cara statui, imagini ale Mortii sub forma de icoane, torte care ard, coase, seceri si statuiete (ori sculpturi) ce reprezinta pe Lordul Mortii. Dupa ce acestia fac un mars (tur) prin marile strazi ale orasului se reintorc la casele lor, unde continua la templele lor sa celebreze moartea pana dimineata.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete