Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 13 aprilie 2014

Vand Macheta corabie Golden Hind 1575 din lemn - UNICAT cu lumini

Salutare tuturor, cu ceva luni in urma ma apucasem sa lucrez la o macheta de corabie si iata ca dupa vreo 3 luni jumatate de munca zilnica am reusit sa o si termin. Nu vreau sa stau sa palavragesc prea mult o sa las mai mult pozele de la sfarsitul articolului sa vorbeasca de la sine.

Ofer spre vanzare Macheta galionului Golden Hind 1575 - nava lui sir Francis Drake.
Lucrata in totalitate manual fiecare piesa in parte facuta de mine si asamblate. 


Se livreaza cu barca salvare, 2 vasle, 12 tunuri, 3 steaguri pe catarge, suport de sustinere, buton ON/ OFF si baterii incluse, caprior in fara, balconas in spate cu ferestre si usi, 2 ancore prinse cu lant special.

Lungime: 85 cm
Inaltime: 70 cm

PRET: 3500 LEI. Nu negociez si nu fac schimburi.
Contact: dragonathus@yahoo.com

Corabia are si luminite mici galbene in felinarul de la spate si in doua compartimente de la punti. 12 tunuri, barca de salvare cu 2 vasle.

Am atasat mai jos cateva poze.

NU LIVREZ IN TARA. . . cine o vrea trebuie sa vina personal sa o ridice. De ce nu o transport cu firme de curierat? Pai pentru simplul motiv ca nava este foarte valoroasa si nu vreau sa pateasca ceva pe drum.

Predare personal in Bucuresti, sector 3, gura metrou Nicolae Grigorescu.
In tara momentan nu trimit... DECAT poate... daca mi se livreaza inainte toata plata inclusiv plata transportului.


Pentru aceia din voi care considera ca nu merita acesti bani: 3500 de RON va invit atunci sa cumparati un alt Golden Hind mai mic ca al meu cu 30 si ceva de cm si fara lumini. la pretul de numai 2900 dolari si asta fara transport inclus, facut la laser piesele si doar asamblata, practic nu se compara deloc cu lucrurile facute manual, ce sunt extrem de valoroase. (http://www.chucksshipmodels.com/Golden-Hind-scale-model-ship-pluGolden_Hind.html)

Numai bine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete