Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 6 aprilie 2014

Piramida din timpul dinozaurilor

Se presupune a fi cea mai veche piramida din lume. Descoperita in Crimeea undeva in jurul anului 2012 mai precis in luna august, informatia aceasta a ajuns si in mass-media europeana abia in anul 2014 prin martie luna trecuta. S-a scris si in ziare despre ea, insa la TV nu stiu daca s-a difuzat ceva in legatura cu aceasta descoperire. Atentie dragii mei ca sunt aproape 2 ani diferenta de atunci. Initial nu am vrut sa scriu despre acest subiect dar dupa vreo saptamana de dezbateri cu mine insumi si cu informatiile noi pe care le-am mai aflat, am zis WTF... de ce nu. Haideti insa sa mai va lamuresc o leaca cu cateva aspecte dupa care am sa trec direct la concluzia esentiala a acestei postari.

Descoperirea celei mai vechi piramide din lume apartine unui om de stiinta ucrainean: Vitalli Goh. Acesta a descoperit-o accidental cand testa niste metode alternative de gasire a apei subpamantene. Astfel intamplarea a facut ca domnul Goh sa dea peste un obiect subteran necunoscut care s-a dovedit a fi o piramida gigant de 45 metri inaltime si o lungime de circa 72 metri. Ucraineanu pretinde ca piramida a fost construita in timpul erei dinozaurilor, adica aproximativ acum 65 de milioane de ani in urma. Piramida are varful trunchiat specific piramidelor mayase insa aspectul sau seamana mai mult cu una egipteana. Piramida este goala in interior iar sub fundatie ar exista ingropata o mumie a unei creaturi inalte de 1,3-1,4 metri ce poarta o coroana pe cap.

“Nu se stie cine ar fi putut construi asa ceva, cladirea este cea mai veche de pe planeta” spune Vitalii Goh.

Bun dupa ce vestea s-a imprastiat mai multi oameni de stiinta au inceput sa viziteze locul cu pricina, majoritatea dintre ei confirmand ipoteza oamenilor de stiinta americani cum ca in urma cu 65 milioane de ani o veche cizilizatie ar fi murit ca urmare a prabusirii unui meteorit. Deci practic atunci o data cu dinozauri a murit civilizatia aceea omeneasca? Asa sa fie? Atunci astfel de stiri ne duc cu gandul la alte lucruri importante care se presupun si se mentioneaza in scrierile vechi.
Este vorba de Atlantida care undeva la N-E Crimeeii, in Marea Azov mai exact s-ar fi aflat aceasta insula artificiala. Vedeti dragii mei, cum piesele puzzle-ului incep usor usor sa se puna cap la cap. Bine probabil multi dintre voi veti spune ca aberez, sau ca acei cercetatori au fost fumati cand au afirmat acele lucruri insa vedeti voi, nimic nu este la voia intamplarii. Usor usor se fac legaturile si daca vedeti... asa in general peste tot in lume: in presa , tv, documentare, la stiri etc... cum omenirea este proiectata usor pas cu pas spre marea intelegere si descoperire a alienilor. Mare intalnire.

In fine... in Crimeea exista 37 de piramide iar 7 dintre ele sunt subterane. Sa ne mai miram de aceste lucruri? Haideti sa mai amplific nitelus eu subiectul ca sa ajungem unde vreau eu sa bat...rusul si americanu. Rusia are o gramada de piramide construite si un interes extrem de mare asupra lor. Piramidele pot cauza niste energii in interiorul lor iar cei care stiu cum sa le foloseasca se bucura din plin, nu mai zic ca sunt adevarate centre de sanatate si bio-energie. Vladimir Putin stie treaba asta (chiar si mai mult de atata) de aceea si interesul lui pentru piramide.

Conflictul din Ucraina nu a inceput asa alandala de papusari doar pentru bogatiile statului ci pentru a putea ascunde si musamaliza aceasta piramida din timpul dinozaurilor. In peninsula Crimeea avem piramide de pe vremea dinozaurilor. Ganditi-va la ce artefacte pretioase ascund aceste constructii si cine stie ce alte tehnologii moderne din vremea oamenilor Atlantidei zac pe acolo. Si toate acestea se vor ascunse de ochii lumii, de ochii nostri aruncandu-ne in fata revolutii si politici de toata jena.

E clar ca buna ziua ca nu degeba sunt implicate marile puteri ale lumii in astfel de conflicte militare.

Vizionati va rog si clipul de mai jos... eu atat am avut de spus, rubrica de comentarii este deschisa doar membrilor acestui blog. Numai bine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete