Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 1 aprilie 2014

NOU!!! Magazin Vrajitoresc

Salutare tuturor, am placerea de a va anunta ca am deschis un nou Magazin Vrajitoresc pentru voi, pentru toata lumea de altfel. Veniti cu mic cu mare si luati produse care nu se gasesc in magazine, produse de care majoritatea din voi au nevoie la ritualurile magice.
Momentan am doar asa cateva produse foarte esentiale tuturor, in timp am sa ma extind si voi face o oferta mult mai mare. Am sa va tin la curent cu toate noutatiile posibile in postarile blogului. Momentan pentru cei interesati veti gasi acolo, vase pentru arderi, papusi folosite la ritualuri dragoste, athame, glob cristal, lumanari negre, rozarii, cristale, seturi buddha. Preturile sunt foarte accesibile si chiar mici as zice eu.
Va las sa aruncati un ochi prin magazin pentru detalii si comenzi folositi adresa mea de mail. Nu uitati ca daca dati click pe poze ele apar marite. Multe dintre produse sunt importate din GRECIA. 

Numai bine.

PS: In cateva zile aduc si oglinzi negre pentru evocarea entitatiilor si vor veni la pachet si cu procedeul de imputernicire al acestora.

Stati aproape. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete