Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 20 aprilie 2014

La Familia plagiat dupa 2PAC la greuceanu

Misto, misto, nais nais, bvoo mah bageti. O foarte mare rusinica pentru Ex “La Familia” care l-au plagiat pe 2 PAC la greu bine si lu' B.U.G Mafia dar nu in postarea aceasta, poate cu alta ocazie. Asadar sa revin la subiectul principal Puya si Sisu, marii nostrii “artisti consacrati” care fura NEGATIVE de la artisti de top din strainatate. Pe vremuri cand eram si eu pustan chiar imi placeau piesele voastre, insa am mai crescut si am aflat mai multe despre voi, ca nu sunteti chiar asa “baieti” cum va credeti. Aici vorbim de muzica, lasam viata voastra privata deoparte pentru moment.

Am sa insir mai jos exemple curate de furt muzical:

“Unii nu inteleg” copiata dupa 2 PAC – I ain't mad at cha

Bine cunoscuta “Tupeu de borfas” cu care ati avut un succes enorm este COPIATA, inclusiv si cateva versuri din piesa lui 2 PAC – Made Niggaz.

Pai bine mah Puya, intelegem si stim ca esti un mare fan 2 PAC, dar dao dreacu de treaba sa ii copiezi piesele, negativele leit asta e prea de tot. Inteleg ca vrei sa zici ca te-ai inspirat dar dovezile de mai sus nu se numesc inspiratie ci PLAGIAT.

Dupa ce a trecut si marele vostru scandal de tot rasul cu sa va dea BUG Mafia banii inapoi. Ati ajuns sa va numiti Puya si Sisu si sa mai faceti si solo albume. Of course... FURATE. Iata alte exemple si puteti cauta pe youtube sa vedeti ce spun.

Puya ft. Sisu – “Pune-i la pamant” copiata dupa DMX – Get it on the floor

Atentie! Degeaba sustineti ca va “doare in pula si ca bagabontii vor fura mereu” pentru ca tot plagiatori va numiti si daia fanii v-au uitat si v-au aruncat la cos. Cel putin pe Puya care are un mare magnet la bani si comercialisme. Sisu, hai mai treaca mearga, dar nu pentru multa vreme.

Acum pe final va las cu 2 PAC sa va bucurati de o melodie curata si total originala. Nu prostii romanesti ala "La Familia". Un clip extrem de reusit.


Respektpa 2PAC. HAIL.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

2 comentarii:

  1. Posibil sa fi copiat eu nu zic ca nu au copiat dar si asa, au facut parte din copilaria multor oameni care ii apreciaza chiar si acum.

    RăspundețiȘtergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete