Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 11 aprilie 2014

Intalniri/Comunicari cu Alienii (Extraterestrii)

Mda, foarte interesant, insa multi dintre cei care vor citi acest articol, probabil o sa rada sau o sa creada cine stie ce nebunii. E treaba lor, gandirea lor. Eu vreau doar sa spun ca se poate intra in contact cu alte fiinte (nepamantene) cum ar fi Alienii (extraterestrii) prin meditatie si vizualizare. Acest contact este un mod de ai chema. Bine inteles chestii si practici care tin de spiritualitate in mare dar si de ocultism. Se pare insa ca aceste lucruri mai pot face si altceva pe langa minunatele lor efecte traditionale. Iata asadar ca nu doar eu am descoperit aceste secrete. In anul 2013 un grup de tineri, chiar si batrani printre ei, savanti unii iar altii oameni simpli, au putut demonstra imposibilul. Acest grup, condus de doctor Steven Greer a avut nu mai putin de 200 de astfel de intalniri cu alienii inregistrate video si chiar fotografiate. Practica aceasta poarta denumirea de Intalnire de gradul 5. (CE-5). Acum sunt adepti, practicanti si simpatizanti pe tot globul.

Ei foloseau meditatia constienta, vizualizarea la distanta si anumite tonuri (sunete simple cum ar fi sa misti un deget pe marginea unui pahar sau vas care are putina apa in el, sau ca si in multe ritualuri sunet de clopotel). Evenimentele rezultate sunt aplificate de meditatie. Multe dintre intalnirile pe care le-au avut acestia, nu s-au putut vedea cu ochiul liber ci doar cu anumite aparate video sau foto. Faza e ca prezenta acelor OZN-uri sau fiinte era simtita de catre toti participantii la experimente. E mai bine si mai usor pentru incepatori sa fie mai multi grupati la un loc toti meditand pe acelasi scop. E ca aceea zicala unde-s multi puterea creste. Asa si aici. Dar nu este neaparat o regula. Chiar si de unul/una singur(a) se poate face contactul. Se mai poate comunica cu ei si prin transa. De multe ori acestia te cheama la ei, unii au fost chiar invitati pe nave extraterestre. Va vorbesc aici din anumite experiente reale, cine nu ma crede e liber sa nu mai citeasca sau sa viziteze alt blog.

“Suntem peste tot” acesta este un mesaj transmis chiar de ei. De multe ori folosesc limba engleza in comunicarile lor si anumite imagini. Totusi mai folosesc si limba celui care ii contacteaza, dar nu mereu.

In incheiere voi relata o mica intamplare REALA a unei persoane care doreste sa isi mentina anonimatul.

“Totul a inceput cu “Vino la noi” si am fost intr-o nava a alienilor. Prima oara ma aflam intr-o camera undeva la marginea unui perete. In aceea incapere exista inspre partea dreapta o masa dreptunghiulara... iar in fata mea, pe peretele de vizavi se afla o mare fereastra tot dreptunghiulara, in care puteam vedea stelele, pe un fel de fundal verzui. Erau vreo 4-5 fiinte in exteriorul camerei care ma urmareau si studiau, asteptau ceva privindu-ma din spatele peretilor aceia.
Mai tarziu mi s-au aratat de catre ei o mica parte a exteriorului navei lor. Ea plutea undeva deasupra unui oras si era noapte. Puteam observa luminile ce luminau intreg orasul, era o panorama superba. Toate acestea am putut sa le vad prin intermediul camerelor de supraveghere ce erau montate in exteriorul OZN-ului, erau peste tot si transmiteau imagini aproape sub forma de 360 grade, nu stiu nu pot explica. Mi s-a mai aratat apoi invelisul podelei ce era de un albastru marin inchis si prezenta niste mecanisme ca de ceas ce se roteau si miscau dupa un anumit 'patern'. Ce am mai putut observa la ultima intalnire a fost un fel de tun plasmatic undeva la distanta. Un tun viu nu extrem de mare, plasma aceea curgea vie din si in el. Era pozitionat undeva la sol indreptat spre cer. Nu era ca forma unui tun obisnuit, insa era oarecum o arma. De asemenea am schimbat si cateva cuvinte cu alienii, zicandu-mi in incheiere ca sunt pretutindeni.”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete