Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 7 aprilie 2014

Cum conduci un OZN

Informatiile pe care vi le ofer aici o sa vedeti ca sunt reale. Daca nu voi, atunci copiii vostrii vor putea sa confirme spusele acestui articol. De unde am eu aceste informatii e mai putin relevant, faza e ca sunt autentice, rupte din dosare secrete (classified) dar nu numai. Condusul acestor vehicule are o foarte mare legatura cu paranormalul. Ma rog, paranormal pentru restul, normal pentru ceilalti. Si ca sa nu mai trancanesc aiurea am sa incep prezentarea.

OZN-urile nu au o structura foarte complicata precum se crede, in realitate credeti-ma ca ele sunt foarte simple. Pupitre de comanda, ecrane, tehnologii, lucruri care sunt banale. Cea mai complicata structura este invelisul navei, care primeste in intregime comenzi de la un pupitru controlat de pilot. Comenzile nu sunt dinalea de apasare buton chestii trestii de antichitate ;)) nu, nu... sunt comenzi de ordin energetic, mental telepatic si pe baza cristalelor care acumuleaza bioenergia pilotului. Aceasta bioenergie vine propriu zis de la spirit. Cristale precum safirul, cuartzul etc... - preiau bioenergia celui care conduce OZN-ul si o amplifica, transmitand-o printr-un releu de microstructuri sferice si hexagonale ce au rol de amplificatori foarte puternici. Toate aceste comenzi sub forma de superenergii ajung in structura peretilor si il pun in miscare, ajutor, aparare, atac, invizibilitati, treceri prin obiecte etc... depinde de situatiile in sine. Intelegeti voi.

Exista insa si alte modele de OZN-uri. Caci nah... si la ei mai sofisticate si mai putin sofisticate. Acestea nu folosesc neaparat cristale dinacelea ci o aparatura care se pune pe capul pilotului si actioneaza totul prin telepatie. Sa fiu mai exact cu voi este vorba de o centura facuta dintr-un material ce nu este cunoscut pe pamant, ce se aseamana cu plasticul in care au fost introduse molecule amestecate din mai multe substante extraordinar de bune conductoare de impulsuri energetice. Iar de la aceasta centura de pe capul pilotului porneste un singur fir metalic foarte elastic de altfel. Acest fir este un bun conducator de energie artificiala sau mentala. Conducatorul vehicului nu mai are deloc stres, pur si simplu trebuie sa se gandeasca sau sa zica in minte : Urca, deplaseaza-te, coboara etc... si OZN-ul simte in structura peretilor sai aceste ordine mentale si se conformeaza tot asa prin acele structuri sferice si hexagonale tridimensionale de care va vorbisem mai sus.

In fine, este o tehnologie uluitoare ce a intrecut toate inchipuirile omenesti de pana acum. De ce zic pana acum? Pai pentru ca deja se lucreaza cu aceasta tehnologie in secret si doar cativa au acces la ea. Bine asta este un mizilic sunt si alte lucruri tot asa bazate pe puterea cristalelor dar nu vreau sa fac un off-topic.

Aceste informatii au fost date omenirii acum foarte multi ani in urma de insusi alienii care au un pact cu anumiti conducatori ai planetei, care in schimbul anumitor tehnologii extraterestre pe care le primesc ii lasa pe astia sa isi desfasoare in voie misiunea aici pe pamant. Oameni care dispar si femei care sunt inseminate artificial este o parte din agenda alienilor pe Terra. Pe langa asta guvernul Americii si nu numai primesc toate detaliile si listele cu persoanele disparute, au chiar o baza de date speciala pentru asa ceva. Datele sunt primite de la alieni. V-as enumera aici cateva proiecte secrete cateva denumiri ca sa mai cercetati, insa nu e momentul acum.

Ajunge pe ziua de azi... poate cu alta ocazie pe acest subiect si cu mai multe alte dezvaluiri incitante. Stati aproape.

Numai bine.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete