Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 21 aprilie 2014

666 NU este numarul fiarei, desteptilor

Ma tot uit si ma ingrozesc cand citesc tot felul de bazaconii la cate unii pe net, care habar au de capul lor si se trezesc sa isi dea cu parerea sustinand niste falsuri idioate. Lasati deoparte obsesiile bisericesti caci religia a facut o groaza de rau in toata istoria ei, asa ca bagati-va mintile in cap: 666 nu reprezinta diavol sau mai stiu eu ce marcaj antihristic. 666 este chakra soarelui (a3-a dupa cea sacrala). Am sa enumar mai jos adevarata semnificatie a acestei cifre, dar nu inainte de a arunca cu noroi in toti care se iau dupa mintea si creierul unui barbos betiv, pedofil, gay si ce o mai fi el propovaduindu-va bazaconii. Ma refer aici la preotii din biserici si la falsele religii cretine...ups.. pardon crestine. Bun poate cu datele de mai jos veti baga la cap si va veti apuca de cercetat poate chiar si de “lucrat” pe partea asta a adevaratei teorii si nu veti mai asocia acest numar cu nu stiu ce monstrii si inventii spurcate din capul unora hai hui. FRICA VA TINE INCATUSATI, ELIBERATI-VA !

Despre Chakra Solara 666

LOCALIZARE: Putin deasupra bazinului, langa plexul solar
ELEMENT: Foc
CULOARE: Alb-auriu (stralucitor precum Soarele)
NUMAR DE PETALE: 10
PLANETA: Soarele
GEN: Masculin
ZI: Duminica
METAL: Aur
FUNCȚIE: Aceasta chakra este uzina (centrul de putere) al sufletului; vointa, putere, manipulare.
STARE INTERIOARA: Puterea vointei, sincronizare. Aceasta chakra este Gralul lui Lucifer.


PERECHEA FEMININA A ACESTEI CHAKRE ESTE CHAKRA A 6-A – CHAKRA AJNA – CARE CONTINE GLANDA PINEALA.

Chakra Plexului Solar este cea mai importanta chakra. In sanscrita este cunoscuta ca ”Manipura”. Este chakra vointei si cel mai important, este Gralul lui Lucifer in care este depozitat elixirul vietii, secretat in parte de glanda pineala. Acesta este locul de unde emana puterea de vindecare a sufletului. Aceasta chakra guverneaza peste sistemul digestiv, stomac, pancreas si muschi. Este de culoare aurie si este Chakra Soarelui. Elementul ei este focul, iar metalul ei e aurul. Aceasta este chakra pe care o folosești pentru a-ti imprima vointa, atunci cand lucrezi magie. Chakra Solara este centrul de putere al sufletului. Simbolul ei este Svastica.

Pentru aceia dintre voi care mai sunteti cat de cat avansati si aveti habar de astfel de chestiuni va mai zic niste secrete. 666 poate fi folosit si ca patrat kabalistic asemeni patratelor vrajitorului Abramelin. Nu am sa va enumar exact pas cu pas cum anume ar trebui sa se faca dar va spun ca acest patrat kabalistic ajuta la: imputernicirea chakrelor, avansare spirituala, in sanatate, succes material, prosperitate si afaceri. Se face cu mantre toata treaba si o buna cunoastere astrologica a diagramelor stelare, ore specifice anumitor planete etc.

Deci, in concluzie 666 NU este nici un semn al fiarei, conform proastei indobitociri controlata de biserica de mii si mii de ani care a instaurat frica in voi. Treziti-va!!! Sunteti prea manipulati, deschideti ochii si cercetati. Netul e plin de bazaconii legate de numarul 666 si culmea... toate spuse si scoase de preotii... Think about it!


HAIL.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete