Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 16 martie 2014

Despre Necromantie

Este stiinta de a evoca mortii. Celebrul Cristian, in cartea sa "Istoria Magiei", pe care a folosit-o foarte mult astrologul Ely Star, preda aceasta stiinta despre care exista multe lucruri de spus, daca o punem in legatura cu fenomenele spiritiste si de mediumnitate! Exista in mod sigur o legatura intre experientele moderne si vechile practici ale vrajitoriei, caci este foarte probabil ca nu numai un vrajitor a fost si medium.

Celebra Voisin, aceasta vrajitoare interesanta, prezicatoare si otravitoare, arsa de vie in 1860 practica necromantia. In cartea "Magia neagra" a doctorului Jaf si Caufeynon se gaseste descrierea unei evocari a fantomei lui Turenne, efectuata de Voisin in bazilica de la Saint-Denis, la cererea abatelui de Auvergne, print si cardinal de Bouillon, mostenitor al maresalului care credea ca aceasta a ascuns o comoara.

Descrierea unei ceremonii de evocare se mai gaseste si in alte carti, la care nu mai va trimit, caci va rog sa nu va incumetati pe aceste cai ale magiei deoarece va veti ameti.

Deseori s-a confundat Goetia sau magia neagra cu necromantia. Amintesc ca necromantia evoca mortii iar Goetia Demonii. Initial, dupa contele de Resie, aceasta evocare a sufletelor stramosilor avea loc din cauza afectiunii familiale. Canaaneenii o practicau. Moise a interzis-o evreilor, ca fiind contrara, cultului adevaratului dumnezeu.

Sa amintesc ca prezicatoarea din Endor l-a evocat pe Samuel lui Saul. De asemenea sunt citati ca necromancieri: Orfeu, Phoronce, Cecrops, Apollonius din Thyane, Jamblic, Porfir. Shakespeare a folosit aceasta arta magica drept efect teatral puternic (cele trei vrajitoare din Macbeth puneau in caldare ingredientele indicate in formulele traditionale).

Necromantia sau negromantia este una din practicile cele mai halucinante ale vrajitoriei. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete