Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 17 martie 2014

Caut Redactori Online


Descriere:

Caut persoane din toata tara, dornice sa-si etaleze talentul jurnalistic pe acest blog, care de altfel este in continua crestere. Aveti posibilitatea de a publica zilnic pe www.dragonathus.blogspot.ro (Presa lu' Dragon Athus)

Nu pot oferi remuneratie, insa articolele pe care le scrieti vor purta semnatura voastra si nu vor fi niciodata sterse sau modificate.

Cerinte:

Activitatea ta la acest blog va fi un punct important in construirea cv-ului. Scrii, iti exprimi opinia pe domeniul care te pasioneaza si in care doresti sa te dezvolti.

Articolele pe care le scrii apar sub semnatura ta (prenume si nume).

Lucrezi de acasa, flexibil, fiind necesare doar un PC si o conexiune la internet.

Nu conteaza localitatea in care te afli. (colaborez cu redactori aflati si dincolo de granitele tarii) Poti sa contactezi companii pentru care sa editezi advertoriale, review-uri, in urma carora esti remunerat.

Responsabilitatile principale vor fi acelea de: creare a articolelor ce vor fi publicate in diverse categorii, cercetare si adunare de informatii corelate. La libera alegere fiecare scrie despre ce vrea.

Publicarea a minim 1 articol la doua zile.

Adresa mea de contact: dragonathus@yahoo.com
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete