Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 11 martie 2014

Autor in premiera

Seara buna dragii mosului, am un anunt important pentru voi. De azi inainte avem printre noi un prim autor (cu exceptia mea desigur) ce va colabora sub deviza DnAs PRODUCTION la mine pe blog.

Numele sau este Iulian Zalaru iar specialitatea acestuia este vrajitoria si magia practica. Omul va veni in sprijinul vostru cu informatii si va oferi servicii de consultanta pe partea ocultica a problemelor dvs. Puteti apela la el cu mare drag iar daca articolele sale va vor incita si atrage intr-un mod special nu ezitati sa ma contactati pentru a va da adresa lui de mail ca sa vorbiti mai multe in privat.

Acestea fiind spuse va urez o seara placuta si mult succes noului autor de blog.
HAIL !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete