Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 1 februarie 2014

Risc Ridicat pentru o Noua Revolutie In Romania 2014

Atasasez un video... restul se intelege. Ma rog, hai sa spun si doua 3 vorbulite.

Iesiti in STRADA sa facem REVOLUTIE dragi ROMANI, daca va pasa de viitorul copiilor vostrii, si daca v-ati saturat ca preturile sa tot creasca, salariu de s-ar putea sa il dam noi la patroni, si daca va convine ca pensiile sa va fie taiate, si sa fiti sclavi in tara voastra sa munciti pentru straini pe nimic la noi in ROMANIA ( gen la arabi, turci si evrei, aici e Romania ).... HAI SA FACEM REVOLUTIE, am invatat de la Ucraina, asa trebuie sa facem si noi... sa ne luam ce e al nostru si sa dam jos pe comunistii astia infecti , cei 360 de parlamentari ce mananca banii nostrii . VIVA LA REVOLUTION.

Ma rog ideea e simpla, iesim sa facem protest, unul PASNIC si fara violenta.. DAR !! Atentie ! cand apar jandarmii si nu ne lasa sa ne desfasuram protestul nostru pasnic, si oriunde vrem noi, caci avem un DREPT constitutional sa protestam oriunde si oricum, fara sa avem aprobari... atunci cand ei vor aparea si ne vor strica protestul... atunci e clar ca trebuie sa nu ne lasam calcati in picioare, si cand doi sau 3 jandarmi vor veni sa ia pe unul sal bage la duba, restu de oameni sa nu mai strigati LASA-L lasa-l , sariti direct pe aia 3 jandarmi si luati-l pe bietul om care isi cere drepturile dar nu este lasat de criminalii si hotii de ii apara pe cei de sus. Asta e un mic exemplu.

UNITI-VA, LIBERTATE ! Desteapta-te ROMANE... viata in LIBERTATE, ori moarte pentru TOTI.

Nu mai stati in case nepasatori, ca daia fac guvernantii ce vor cu noi, Ponta tot scumpeste, job-uri nu ofera... dar isi tot umple buzunarele, dute mah acasa dati demisia si tu si restu de 359 care mai sunteti in guvern, dupa care in incheiere iti doresc sa fi calcat cu roata unei masini de la F1 ca tot esti tu mare amator de astfel de curse direct pe fata, si inainte si inapoi de vreo 6 ori.

Ups...stai ca o dau in alte alea...cam atata... pe moment.
Enjoy the video. Respektpa! si Fiti SOLIDARI ajutati-va toti intre voi. Revolutia nu s-a incheiat (cea din '89) se continua anul asta in 2014 pentru ca tot niste comunisti ne conduc, cei care au avut ordin de la rusi sa-l omoare pe ceausescu... ideea e simpla anul asta terminam ce s-a inceput in 2014 ca ne luam democratia promisa.

Si da in incheiere ca sa se inteleaga aceasta postare este un indemn adresat pentru toti romanii care vor sa dea jos guvernul actual tocmai pentru un alt simplu fapt ce mi l-am amintit...moartea acelei fete din avionul doctorilor care s-a prabusit, iar guvernul a avut nerusinarea sa puna pe acei oameni salvatori sa le care si avionul la bucuresti...rusine tuturor partidelor , rusine BASE. Poporul Roman va razbuna moartea lor pentru ca voi nu v-ati sinchisit deloc...asta sa se tina minte ca pana nu moare cineva in tara asta nu se poate face nimic. Va sosit ceasul...dati-va demisiile si plecati din parlament...avem nevoie de un om capabil sa infloreasca aceasta tara bogata.

Ma opresc aici....cine e cu mine?

HAIL !
PS: inca un videoclip bonus


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

4 comentarii:

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete