Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 13 februarie 2014

Black Bloc: Introducere

Lumea s-a saturat, a adunat ura si manie nu mai este mult si chiar Traian Basescu va indemna poporul sa iasa in strada. Iar cand v-a iesi sa va tineti bine. Protestele se inmultesc pe zi ce trece si in tara dar si la Bucuresti. 


Black Bloc: INTRODUCERE

Vreau sa spun de la inceput ca Black Bloc nu sunt huligani asa cum se crede, sunt oameni barbati si femei care lupta pentru o cauza dreapta si s-au saturat de poezii si cantece in van fara nici o rezolvare. Activitatiile mai extreme intotdeauna au dat rezultate. Black Bloc doreste eliberarea de sub sclavie, o libertate si drepturi egale pentru toti.

Pentru aceia dintre voi care nu inteleg de ce activistii Black Bloc folosesc tactici militare pentru a distruge proprietatiile corporatiilor, va spun doar ATAT: activistii black bloc NU SUNT PROTESTATARI. Ei nu sunt acolo pentru a protesta. Ei se afla acolo pentru a trece la actiuni directe impotriva simbolurilor si mecanismelor de opresiune. Actiunile lor sunt menite pentru a provoca daune materiale impotriva institutiilor opresive.

Cu toate acestea, chiar mai important, acestia actioneaza cu intentii performative pentru a ilustra in mod dramatic ca POPORUL are PUTEREA chiar si atunci cand se confrunta cu forta coplesitoare a unui stat politienesc cum este ROMANIA, ale carei corporatii si institutii NU SUNT asa de puternice pe cat incearca ei sa ne convinga, iar atunci cand incearca sa ne descurajeje avem intr-adevar in mainile noastre REZISTENTA.

Atentie! Din moment ce EI insista sa ne ATACE, nu ne lasa altceva decat sa provocam autoritatea si a submina ordinea si legea, astfel ripostand ferm. Acest lucru NU inseamna ca Black Bloc ABANDONEAZA etica, umanitatea sau nu se mai sprijina unii pe altii. Acestea sunt lectii vitale pe care POPORUL trebuie sa si le aminteasca acum mai mult ca niciodata. Politia nu ia in considerare acestea si isi bat joc de drepturile oamenilor (exemple sunt multe nu vreau acum sa le enumar). Dar vreau sa stiti ca pentru ei, oamenii sunt doar o masa docila, usor de controlat.

Multi sunteti de acord ca cei de la putere ar trebui sa se teama de POPOR, si asta deja se vede. Politicienii si-au facut asigurari pentru bunurile detinute impotriva protestelor care se lasa cu distrugeri dar si a uraganelor (nu inteleg aici de ce uragane ca in romania nu exista asa ceva... dar ma rog). Aceste asigurari sunt valabile doar pentru cei 600 de parlamentari nu pentru orice om. Deci...

Cu cat mai mult uitam ca noi detinem PUTEREA impotriva conducerii cu atat mai mult ei vor incerca sa ne domine din ce in ce mai mult...aceste lucruri deja se vad.

Black Bloc este in toata lumea si enumar cateva tari care sunt deja pe treaba in 2014, vorbesc de lucruri recente, lucruri care va sunt ascunse la televizor unde va imbuiba capul cu tot felul de vedete de plastic si emisiuni pentru cocalari. Ma rog urmatoarele tari isi cer drepturile cu proteste extreme: Franta, Austria, Italia, Spania, Grecia, Egipt, Germania, Bosnia, Ucraina, Turcia, Brazilia. Dupa cum se poate observa sunt tari destule si multe sunt deja peste noi, ma refer la economie... daca aia sunt deja satui va puteti da seama. Unii se lupta pentru dreptul animalelor, altii pentru joburi iar in turcia aia lupta pentru ca le-a inchis netul. (ma rog nu tot...dar o foarte mare parte din el si le-au blocat accesul)

Aceste fiind spune cred ca intelegeti si voi gravitatea situatiei cu care ne confruntam.

Pana atunci Hail Rezistenta Black Bloc.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete