Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Cum sa functioneze o vraja: Vraja Adecvata (ep.8)

Vraja adecvata

Iata-ne asadar ajunsi la finele acestui serial al functionarii vrajilor. Trebuie sa recunosc ca este necesar si trebuie sa ai o vraja buna. Unele vraji sunt pur si simplu niste aiureli, iar unele sunt intr-adevar bune. Unele vraji pot functiona mai bine pentru tine decat altele. Deasemenea, doar pentru ca o vraja nu functioneaza pentru tine, nu inseamna ca nu este buna si pentru altii, se poate sa nu fi fost in starea mentala propice sau poate nu a avut materialele specifice.

Vraji gresit directionate

Exista si lucruri care merg prost in aruncatul de vraji. Am avut destule informatii de la unii adepti din care a rezultat un fenomen comun in magie, acela al intoarcerii vrajilor sau al executarii loviturilor intoarse, pentru ca programarea s-a facut gresit, nu s-a prevazut o eventuala trimitere inapoi sau s-a folosit evitarea primei lovituri. In majoritatea vrajilor de iubire cei care au nevoie de ajutor se lauda prea devreme si efectul ritualului nu mai are loc. La fel se petrece si in cazul unor razbunari. De aceea sfatuiesc pe toti care fac vraji sa nu vorbeasca despre ele nimanui, nici inainte si nici dupa ce au fost efectuate. Pentru ca o data ce ati nerespectat legea tacerii, farmecul isi pierde puterea.

Diferite obiecte ofera oamenilor diferiti, diferite puteri

Cristalele, daca sunt activate, dau o mare putere. Trebuie sa invatati sa ignorati anumite recomandari din diverse culturi, si sa va urmati calea pentru a va invoca puterea. Doar pentru ca se spune ceva intr-o carte nu inseamna ca este litera de lege. Daca vreti, peuteti sa produceti destula energie cat sa scurtcircuitati un bec, puteti sa va straduiti, dar nu puteti fi atat de creduli ca veti reusi doar luandu-va dupa altii. Pana cand nu renuntati sa urmati cararea altora, puterea voastra nu isi va atinge potentialul.

Fiti atenti la Faza Lunii in care va aflati si in ce timp. Ora, ziua saptamanii/anului pot fi semnificative vrajilor voastre.

Formule consacrare obiecte temporar

Exista in vrajitorie si doua formule in latina, care va pot consacra si exorciza obiectul ori materialul folosit in acel ritual. Aceasta in termeni mai simpli inseamna sa vrajiti acel obiect temporar de sigur ca sa va foloseasca scopului magic destinat , sporindu-va astfel sansele de reusita la vraja. E bine si recomandat ca abia dupa o saptamana de la nefolosirea obiectului la alte vraji sa il folositi normal in casa ( ma refer aici ca poate ati folosi un cutit de la bucatarie si nu un ATHAME asa cum este cerut in vrajitorie ). Aceste formule cu siguranta nu le gasiti pe net.

Pai, cam atata am avut de spus, sper ca am explicat indeajuns de bine si mai detaliat prin aceste 8 episoade functionarea vrajilor. Am facut aceste articole in speranta ca multi dintre voi se vor elucida asupra multor aspecte destul de importante in vrajitorie si vor putea ei insisi sa inteleaga aceste stiinte: de ce ele functioneaza uneori si alteori nu.

Numai bine. 
HAIL !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari