Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

miercuri, 22 ianuarie 2014

Cum sa functioneze o vraja: Vointa Divinitatii (ep.5)

Multi dintre voi se intreaba "In cat timp se vor vedea rezultatele vrajii?". Acest lucru depinde de Univers, de momentul in care se va manifesta vraja. Poate dura cateva zile, saptamani sau luni. De multe ori cand se efectueaza unele vraji nu sunt rezultate rapide si deodata. Doua luni mai tarziu s-a intamplat! Aproape ca uitasem de vraja respectiva. Asa ca ai rabdare si incredere in lucrarile tale. Daca manifesti gandire pozitiva vei avea un rezultat pozitiv.

Persoana care arunca vrajile trebuie sa posede ceva experienta sau, cel putin, un studiu aprofundat si practica. Multi dintre voi, in special cei tineri, se asteapta sa efectueze o vraja pentru prima data fara nici o cunostiinta despre cum functioneaza acestea sau de ce si nu au studiat deloc stiinta oculta. Va sfatuiesc cu hotarare sa studiati toate aceste aspecte oculte si sa practicati, sa practicati, sa practicati. Amatorii nu vor ajunge nicaieri, doar se vor rani.

Amintiti-va, cu cat mai mult practicati magia si indepliniti anumite ritualuri, cu atat mai mult va intariti puterile si astfel puteti fi mai convingatori in vrajile voastre. Dar chiar daca veti face toate acestea si nu veti crede deloc in Divinitate, nimic nu va fi sa fie!

PS: tocmai de aceea ofer si mai multe vraji pentru aceia interesati sa le achizitioneze.

Ne auzim in urmatorul episod. 
HAIL !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari