Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 20 ianuarie 2014

Cum sa functioneze o vraja: Materialele Adecvate (ep.3)

Acestea sunt foarte importante, caci trebuie sa detinem toate lucrurile specifice necesare pentru o vraja. Este posibil sa ai nevoie de ierburi, lumanari colorate, papusi voodoo, uleiuri si desigur, vraja adecvata.

Ierburile, lumanarile colorate si uleiurile sunt specifice si asociate cu tipul de vraja. Cu alte cuvinte acestea poseda o vibratie care este legata de ceea ce doresti sa obtii. De exemplu, daca efectuezi o vraja de iubire, nu trebuie sa folosesti lumanari verzi, ci rosii, roz sau albe, iar daca efectuezi o vraja pentru bani atunci da poti folosi lumanari verzi. Fiecarei culori in parte ii corespunde un ceremonial specific.
Pentru ierburi si uleiuri sunt multe alte site-uri, carti sau bloguri care iti vor spune ce anume corespunde la ce.

In ceea ce priveste papusile voodoo, poti confectiona singur/a propria papusa, din ceara sau material de haine. Nu trebuie sa arate ca victima, deoarece o vei vizualiza ca fiind victima. S-ar putea sa ai nevoie de un pumnal, pentru a trasa simboluri magice in aer, mai exact un athame. Acestea pot fi achizitionate online foarte usor, bani sa fie. Dar bine inteles acestea trebuiesc consacrate adica amprentate, impregnate magnetic ca si restul de intrumente magice, sau doar pur si simplu recitati niste formule in latina pentru a le consacra provizoriu scopului in care le veti folosi.

Fiecare vraja in parte are nevoie de propriile materiale si ustensile magice, depinde de la vraja la vraja. In general un vraijtor sau vrajitoare are intotdeauna pregatite acele ustensile gen athame, bagheta, cupa de apa, dalta gravor, ceaun, vas de arderi, pentagrame si tot ce mai tine de vrajitorie care le-a consacrat din timp si se foloseste de ele la fiecare vraja pentru a-si indeplinii telul. Mi se pare ca am mai vorbit eu despre unele instrumente undeva aici pe blog.

Cam atata dragilor nu vreau sa ma intind foarte mult, ci sa ofer cateva lamuriri pentru ca cei care intra in contact cu mine sa ii ajut cu vrajile sa poata intelege mai bine principiul functionarii acestora.

Numai bine si pana la un nou episod. HAIL !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari