Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 19 ianuarie 2014

Cum sa functioneze o vraja: Fazele Lunii - Perioade Propice (ep.2)

Continuarea articolului cu fazele lunare

Magia Lunii Noi (din ziua cu luna noua, 3 zile si jumatate dupa). 
Aceasta faza este similara cu luna in descrestere si este folosita pentru a ne scapa de anumite lucruri.
Timpul: magia trebuie efectuata intre rasarit si apus pentru cea mai buna folosire a acestei magii
Conjurare: frumusete, sanatate ai auto-imbunatatire, ferme si gradini, cautarea unei slujbe, iubire si idile, cautare pe internet.

Magia Lunii In Crestere (de dupa cele 3 zile si jumatate ale Lunii Noi, pana in a 7-a zi)
Aceasta faza este pentru vrajile care pot spori castigul de bani, putere sau alte lucruri materiale.
Timpul: luna rasare la mijlocul diminetii si apune dupa apusul soarelui
Conjurare: animale, afaceri, schimbari, emotii, putere matriarhala.

Magia Primului Patrar (luna in crestere de la 7 la 10 zile dupa luna noua)
Lucrurile devin mai mari. Mai multi bani, mai multa frumusete, mai multa atractie, mai multa importanta cuiva etc. Nu incepe nici o cura de slabire in acest timp - va fi foarte dificil. Este un timp bun pentru a coase un saculet in care ti cartile de tarot sau runele, daca vrei ca acestea sa castige energie.
Timpul: apusul soarelui este timpul de varf pentru magia lunii in crestere
Conjurare: curaj, magia elementelor, prieteni, noroc, motivare.

Magia Lunii Convexe (de la 10 la 13 zile Luna Noua)
Timpul: este un timp minunat pentru lucrul intre 10:00 si 11:00 pm
Conjurare: rabdare

Magia Lunii Pline (14 zile dupa luna noua)
Aceasta este faza in care se efectueaza cele mai importante vraji. Exista credinta si convingerea ca magia este mult mai puternica in timpul acestei faze. Majoritatea oamenilor considera Luna plina drept ziua in care luna este cea mai plina, lucru marcat in calendar. Ei nu stiu ca luna are aceiasi influenta pe o perioada de 7 zile. Majoritatea magicienilor si vrajitorilor prefera sa lucreze in noaptea cu Luna plina, cand aceasta este in plinatatea ei.
Timpul: miezul noptii este cea mai buna ora de lucru
Conjurare: eforturi artistice, frumusete, sanatate si conditie fizica, schimbare si decizii, copii, competitie, vise, familii, sanatate si tamaduire, cunoastere, actiuni legale, iubire si idile, bani, motivare, protectie, psihism, auto-imbunatatire.

Magia Lunii Difuze (de la 3 la 7 zile dupa luna plina)
Timpul: timpul sufletelor este la 3:00 am
Conjurare: dependente, decizii, divort, emotii, stres, protectie

Magia Ultimului Patrar (luna in descrestere de la 7 la 10 zile dupa luna plina)
Aceasta faza este folosita de obicei pentru vrajile care distrug lucrurile sau le face sa dispara. Asa cum este alungarea unui dusman sau a unui spirit rau sau defaimarea, printre altele.
Lucrurile devin mai mici. Iti doresti facturi mai mici, griji mai putine, mai putine certuri cu altii etc. Acesta este timpul sa le ceri. Este un timp bun pentru a incepe o cura de slabire, dar nu iti taia parul in acest timp, pentru ca va creste mai incet.
Timpul: luna rasare la miezul noptii si apune la pranz
Conjurare: dependente, divort, sanatate si tamaduire(alungarea bolii), stres, protectie.

Magia Lunii Negre (de la 11 la 14 zile dupa luna plina)
Vremea cu luna plina si luna neagra este timpul in care se fac talismane, uleiuri amestecate, se "initiaza" (consacra, magnetizeaza) noi obiecte (pietre, baghete, cutite, ierburi) si se pregatesc lumanarile. Proprietatiile sunt diferite. Acesta este un proces de invatare. Lucrurile devin puternice pentru tine dupa ce le oferi o semnificatie. Foloseste cartile si informatiile ca niste obiecte ofera diferitilor oameni puteri diferite.
Timpul: oricat de ciudat ar parea, cel mai bun timp al lunii negre este in jurul orei 10:00 am
Conjurare: dependente, schimbare, divort, dusmani, dreptate, obstacole, certuri, indepartare, separare, oprirea urmaritorilor si hotie.

BONUS:
Luna de zi: unul dintre cele mai bune timpuri pentru vrajile psihice si pentru protectie, deoarece soarele si luna se afla pe cer. Se recomanda sa va ocupati mai mult de gradinarit, curatenie si organizarea acelor treburi din viata voastra intr-o zi cu luna. Sunteti mult mai activi atunci si mai creatori. Sa utilizati acest timp pentru a reflecta si a imbunatati diferite aspecte in ceea ce priveste proiectele voastre.

Absenta Lunii: se spune ca luna este absenta deoarece intra intr-o zodie noua a lunii (rac, leu, fecioara etc.) Exista un fel de spatiu mort cand se intampla aceasta. Regula aici este sa eviti orice lucrare importanta de magie in timp ce luna este absenta. Nu intreprinde nici o lucrare majora de magie. Nu termina nici o lucrare de magie.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari