Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 23 ianuarie 2014

Cum sa functioneze o vraja: Energia Magica (ep.6)

Energia magica folosita de practicant

Acesta este un mod de a adauga putere vrajilor,descantecelor si deochiurilor. Un magician si NU un vrajitor, iti va spune cum face el: adica sa folosesti ritualul mic de izgonire al pentagramei si ritualul mic de izgonire al hexagramei. Am mai vorbit eu despre ritualul de izgonire al pentagramei intr-o postare mai veche aici pe blog, de fapt am vorbit de multe lucruri (cine vrea poate sa foloseasca casuta de cautare din partea dreapta sus a blogului). 

Unele vrajitoare folosesc un ritual care se numeste: Ritualul stalpului din mijloc. Aceste ritualuri servesc la protectia ta si iti intaresc aura, psihicul si puterile magice. Aceste lucruri iti acopera toate nevoile de baza cand efectuezi vraji si te fac sa stralucesti de putere.

Exista multe ritualuri diferite, in functie de credinta fiecaruia, asa ca gasiti-le pe acelea care se conformeaza credintelor voastre si lucrati-le in fiecare zi a vietii voastre si astfel veti vedea diferenta in calitatea vietii si in hotararea actelor voastre magice.

Pentru tehnici, metode magice complete si cunoasteri secrete va recomand inainte de a va aventura in necunoscut sa cititi si sa invatati cate ceva despre: Hermetism (initierea, ceremonialuri, ritualuri magice, practica invocatiilor si conjuratiile magice)

Hail !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari