Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

vineri, 24 ianuarie 2014

Cum sa functioneze o vraja: Credinta Operatorului (ep.7)

In aceasta scurta postare de astazi am sa scriu cate ceva despre credinta persoanei in magia pe care o efectueaza. Pentru ca fiecare dintre voi trebuie sa creada in lucrarile sale magice.

Trebuie sa aveti incredere, rabdare si sa credeti !

Atat de multi dintre voi vor sa incerce cateva vraji mai intai, pentru a vedea daca functioneaza si apoi sa se decida daca sa creada sau nu. Nu acesta este modul de a actiona ! Daca nu credeti in ocult si magie, atunci va sugerez sa stati departe de ele.

Intotdeauna fiti pozitivi in gandire cand efectuati un ritual, incredeti-va in propriile voastre puteri interioare dar si in vraja respectiva.

In incheiere un sfat pentru cei intelepti: 
Magia nu este un joc sau ceva de care se ocupa diletantii, magia este un mod de viata, nu te juca de-a magia !

Promit ca in urmatorul episod am sa fiu un pic mai lung in scris. Va voi vorbi despre vrajile adecvate dar si despre cele gresit directionate. Ne auzim in curand.

Hail!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari