Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 21 ianuarie 2014

Cum sa functioneze o vraja: Conditia mentala a practicantului (ep.4)

Continui asadar dragii mei episoadele dedicate functionarii vrajilor, si iata-ne ajunsi undeva la mijlocul serialului adica la episodul 4. Voi vorbi aici despre conditia mentala a acelei persoane care intreprinde o vraja.

Aceasta conditie este una foarte importanta. Trebuie sa te afli intr-o stare mentala propice. Daca incerci sa efectuezi o vraja de iubire, trebuie sa simti emotia iubirii pentru acea persoana, pentru a proiecta in univers infoenergiile necesare, in vederea manifestarii sale. Cu alte cuvinte nu trebuie sa fii manios sau deprimat cand efectuezi vraja de iubire. Trebuie sa vezi si sa simti lucrurile ca si cum acestea ar fi deja implinite.


Acelasi lucru este valabil si pentru deochiurile magiei negre si asa mai departe, trebuie sa fii pornit, intr-o stare plina de furie sau de ura, pentru a-ti proiecta ura asupra victimei. Nu te poti astepta ca un deochi sa functioneze asupra cuiva daca tu te aflii intr-o stare de veselie cand efectuezi vraji de rau. Mintea ta trebuie sa fie in sincronizare cu tipul de vraja efectuata. De asta va ziceam ca meditatiile va ajuta sa intrati in starile de care aveti nevoie pentru fiecare vraja in parte. Deasemenea sa puteti sa simtiti si sa controlati aceste stari, tot meditatia este la baza. Dar pentru astfel de lucruri este nevoie si de putin timp de antrenament inainte.

In plus, trebuie sa crezi in lucrarea ta si sa nu ai dubii. Cum te astepti ca o vraja sa functioneze daca tu insuti nu crezi in ea, cum oare iti poti crea starea propice sansei de reusita? Daca vrei sa o incerci asa doar ca sa vezi daca functioneaza, nu vei obtine nimic prin acest mod de abordare al ritualului.

Ehh cam atat pentru acest episod, sper ca ati inteles esentialul, nu are rost sa ma lungesc prea mult. In rubrica de comentarii cei interesati si doritori de a afla mai multe pot posta comentariile lor.

Numai bine.
HAIL !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete

Arhiva postari