Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 8 decembrie 2013

Golden Hind (part.3)

Eheee, doamnelor si domnilor, timpul a trecut iar constructia a crescut. A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat nimic despre galionul meu de pirati, nava lui Sir Francis Drake, dar iata ca in acest moment va prezint stadiul la care a ajuns constructia machetei mele, lucrata in totalitate manual fara sa folosesc vre-un kitt de instalare, care de altfel doar se asambleaza. NU, eu lucrez de la A la Z totul orice piesa orice. Valoreaza mult mai mult decat una care trebuie doar sa o asamblezi, plus ca e si ceva mai mare decat kitt-urile existente pe piata. Lungimea galionului este de circa 85-86 cm.

Deasemenea am facut si electricitatea la ea, adica felinarele au lumina galbena si inca cateva incaperi de pe punte sunt luminate, dar sa nu ma intind prea mult cu astfel de detalii. Vi le voi prezenta in timp.

Vreau totusi sa mentionez ca daca cineva e interesat sa o achizitioneze pretul de pornire al acestei machete incepe de la 666 EUROI, deoarece am deja un client ce imi ofera pe ea 660 euro. Dar dupa cum bine se stie macheta valoreaza pe putin 900 de euro, asa ca vreau sa fiu si eu OM BUN pentru colectionari si amatorii de astfel de lucrari voi incepe licitatia pentru ea de la 666 euro in sus. Cunoscatorii stiu despre valoarea ei... oricum mai am inca foarte mult de lucru la ea, mai sunt destule detalii de pus la punct, tunurile, barca de salvare, panzele, berbecele, cupele de apa, butoaiele, franghiile, balustrade, balcon, statuiete, steaguri si multe multe altele ce compun nava. Pentru ca... asa cum am spus mai sus voi lucra manual si in detaliu toate piesele componente.

In prealabil pretul machetei se poate modifica fara o instiintare in prealabil.
Pana data viitoare numai bine.

PS: am atasat si poze noi cu singurul tun existent (momentan) ca vor fi in total 12 si cu cele 2 ancore.

HAIL ! nu uitati ca rubrica de comentarii este deschisa 24 din 24 7 din 7. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete