Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 3 noiembrie 2013

Vraja pentru a trezi sexualitatea

Aceasta vraja este pentru stimularea sexualitatii, pentru a stimula libidoul unei persoane, fara ca ea sa stie.

Ingrediente si accesorii:

- o lumanare neagra (Atentie! sa fie si in interior neagra nu doar pe deasupra)
- o lumanare rosie
- un betigas cu parfum de iasomie
- un dispozitiv de incalzit
- cateva petale de trandafir
- trei boabe strivite de coriandru
- putin praf de chimion
- putin piper de Cayenne
- un mic betisor din lemn, sticla sau metal

Ritual:

Intr-o noapte de vineri, cu luna plina, aduceti-va la altar toate accesoriile si ingredientele. Aprindeti lumanarea neagra si betigasul parfumat. Rupeti in bucati lumanarea rosie apoi puneti franturile pe dispozitivul de incalzit. Imediat ce incepe sa se topeasca ceara adaugati petalele de trandafir, coriandrul , chimionul si piperul de Cayenne. Amestecati in timpul topirii ingredientele cu ajutorul betigasului din lemn, recitand urmatoarea incantatie:

"Pentru ca dorinta lubrica sa le (ii) cuprinda pe toate cele (toti cei) care le (ii) voi spune eu, iar aceasta dorinta sa o aiba pentru mine pentru ca eu o (ii) pot poseda fara scrupule. Il invoc pe Merimin, ingerul lascivitatii si al placerilor carnale ca sa o (il) supuna pe cea (cel) pe care o (il) vreau celei mai neinsemnate dorinte a mea si fantasmelor mele celor mai neinsemnate"

De indata ce lumanarea s-a topit complet, lasati-o putin sa se raceasca apoi modelati-o intr-o bila. Purtati respectiva bila la dumneavoastra iar cand iesiti si va intalniti cu o persoana pe care ati dorit sa o seduceti nu aveti de facut decat sa o mangaiati si rezultatul vrajei se va vedea imediat.

V-as mai explicat mai multe secrete pentru ca vraja sa reuseasca suta la suta dar din pacate sunt presat de timp, sper sa va fie utila aceasta postare si pana la o noua reauzire HAIL.

Eu va urez succese si mare bagare de seama nu va jucati cu astfel de vraji aiurea.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete