Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

luni, 18 noiembrie 2013

Ritual pentru a aduce dragostea

Un ritual perfect pentru cei cre doresc ca dragostea sa le apara in viata, dar care, pentru moment, nu au nici o preferinta mai deosebita.

Ingrediente si accesorii:

- o lumanare mica rosie
- un betigas parfumat din lemn de santal
- o panglica rosie si o panglica argintie
- un marker rosu
- petale uscate de trandafir si de crin alb
- doua cristale de cuartz, de culoare roz
- doua inele pentru cheie
- doua foi de dafin
- cateva grame de verbina ( verbina este o planta sacra, dar se gaseste )
- un saculet rosu de catifea sau din satin

Ritual:

Intr-o seara de vineri, cu luna in crestere sau daca se poate cu luna plina, asezati-va toate accesoriile pe altar. Aprindeti lumanarea si betigasul parfumat. Scrieti-va cu markeru rosu numele, varsta si ce anume asteptati in urma ritualului pe panglica argintie. Ganditi-va la o frumoasa poveste de dragoste si puneti in saculetul rosu petalele de flori, cristalele de cuartz, cele doua inele de chei prinse unul in celalalt, frunzele de dafin si verbina. Dupa ce betigasul parfumat a ars, stingeti ce a mai ramas din lumanare, puneti-o in saculet si, peste toate, presarati cenusa betigasului, rece. Legati gura saculetului cu cele doua panglici.
Tineti saculetul asupra dumneavoastra - daca este posibil, direct pe piele - timp de 7 zile consecutiv sau chiar mai putin, pana cand apare dragostea.

PS: pentru cei care vor sa faca vraja asta cititi cu atentie si urmati instructiunile intocmai, daca scrie lumanare mica, pai mica sa fie dinaia rotunda. si faceti in zilele si fazele lunare care se cer daca vreti rezultate.

Hail !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete