Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 13 octombrie 2013

Galion Golden Hind 1575

Mey mey mey dragii mosului, cum zice proverbul :)) pai iacata ca azi vreau sa va prezint micutul meu proiect personal la care lucrez cu drag si spor de vreo 6 zile... cei drept e mult de munca si in timpul liber pe care il am la dispozitie "ocazional" prefer sa ma relaxez cu constructia machetei Golden Hind - vasul cu care Sir Francis Drake a facut calatoria in jurul pamantului 1577 - 1580. Titlul postari va induce putin in eroare dar atunci pe vremea aceea s-a inceput construirea galionului, a durat vreo 2 ani cei drept, dar nah astfel de detalii nu sunt asa importante pentru noi.

Am atasat si pozica cu ce am lucrat pana acum ca sa va dati si voi cu parerea, nu ma intrebati de scara la care lucrez pentru ca mi-am marit planurile la dimensiunile la care am vrut eu ca nava sa iasa... aproximativ 90 cm lungime cu tot cu catargele din fata si cabina capitanului din spate, balcoane etc, nebunii intelegeti voi. E prima mea macheta de acest gen, de fapt... e prima mea macheta pe care o construiesc in viata asta plecand de la zero si nefolosind nici un fel de kitt ( care de altfel se gaseste pe piata la un pret de 530 dolarii pentru o dimensiune totala a corabiei de 50 cm lungime... ) a mea e de 2 ori mai mare ca ce exista pe piata. Ma rog fiecare pasionat de astfel de indeletniciri artistice isi face la marimea pe care si-o doreste. Am sa va mai tin la curent dragi pasionati despre evolutia lui Golden Hind (ex. Pelicanu).

Daca cineva din voi doreste sa il indrum cu ceva sau de unde anume poate procura materialele necesare... dati-mi de stire in rubrica de comentari pana atunci... panzele sus !

Hail.

PS: nu sariti din prima cu criticile fiindca stiu si eu de pe acum mai am cateva retusuri micute de aranjat... si oricum nu e inca definitivata complet... apropo usita cat si balamalele sunt lucrate manual de catre JE si se poate deschide pentru a se vedea in interior cand vor mai aparea si alte elemente. Mai mult poza aceasta se axeaza pe podelele puntilor, o sa-mi fac timp zilele astea si pentru a inchide partea de jos. Ciaules!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete