Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

duminică, 15 septembrie 2013

Basescu: Tinta de mere

Basescule te cam duci de rapa taticule, noroc ca mai ai inca de partea ta tiganii. Dar lasa Base ca tu te-ai scos mai bine decat Constantinescu ce a fost luat la tinta cu cerneala, tu macar mai poti sa papi marul acela... e bun are vitamine. Ai fost si tu huiduit la Tebea nu-i problem, mare smen, ai mai fost si la Constanta, te indrepti pe drumul cel bun. Bine ca ti-ai reinoit brevetul pe mare ca sa ai unde te intoarce, dar tu oricum esti bastan si tu si familia ta inclusiv nepotii puteti trai doua vieti fericiti fara griji. Asta pana cand va aparea unu la putere ce va schimba istoria, tu oricum pleci... scapi. 

Si acum Base? vrei sa mergi la Rosia Montana? Ai innebunit? nu ti-e bine cu mere, vrei sa primesti tarnacoape si casmale in cap de la mineri.... aiaiai nebun mai esti. Pai may dragi concetateni, sa stiti ca Traian Basescu nu mai candideaza la nimic chiar si el a anuntat acest lucru pe posturi de televiziune, deci el nu isi face nici un fel de campanie pentru ca nu-i mai foloseste la nimic. Si-a umplut buzunarele in atatia ani ii ajunge mai lasa si la altii ca inca Romanica noastra mai are bogatii ani buni de acum incolo... eheeee.

Totusi vreau sa va zic un secret care e de fapt este un scenariu facat si gandit de Basescu: cu ajutorul cuiva va ajunge Prim Ministru... veti vedea. Atat va zic nu dezvalui mai multe.

Sa vina berea, sa vina tuica si palinca la Base... Hai noroace! 
PS: Vedeti ca sunt anuntate proteste azi in toata tara in special la Bucuresti... nu ratati.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete