Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 3 septembrie 2013

Autorizarea recursului de forta impotriva Siriei

Luni, prin sustinerea lui Boehner care este PRO SUA, in initierea unui atac armat impotriva regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad, America cat si aliatii acesteia vor avea sanse sporite de a primii aprobarea consiliului chiar daca majoritatea si-au anuntat voturile impotriva. Acest atac este un lucru pe care Statele Unite ale Americii trebuie sa il faca cat mai repede posibil pentru ca inamicii sa inteleaga ca nu se tolereaza astfel de chestii. Mi se pare extrem de normal si util cu exceptia unei eventuale aprobari, pai daca am ajuns sa cerem aprobare sa atacam dusmanii e clar, ne-am dus pe apa sambetei.

Nu lasa niciodata inamicul sa isi faca jocurile, cea mai buna aparare este atacul. Decat sa te omoare ei, mai bine ii cureti tu primu pe ei. Bravo Obama, asa da. Luati exemplu si voi romanilor sa va treziti o data pentru totdeauna la realitate caci in astia 23 de ani eu zic ca v-a ajuns traiul asta "bine". Ma rog aici intru in alte polemici si nu are rost acum... asadar cum spuneam America are aliati in lume cat si in regiune care isi vor juca rolurile la momentul oportun. Voi mai reveni cu noutati pe parcursul inaintarii evenimentelor. Cat despre cei care sustin ca lumea face greve in fata casei albe pentru a oprii atacul, va spun de pe acum ca sunt doar falsuri, acele greve si voci in strada in special 2-3 rataciti:)) pacolo daca nu doar unu singur cu portavoce face proteste pentru cu totul altceva, nu pentru atacul programat.

Aaa, si sa nu uit Marti la Cotroceni, Base va face o declaratie de presa... stati aproape fiindca nici nu stiti ce pierdeti.

Soo... Viva La Revolution!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

2 comentarii:

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete