Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

marți, 27 august 2013

Tepafonul - raza magica mortala

Tepafonul joaca un rol interesant in lojele oculte. Acesta este cea mai puternica arma magica ce a fost vreodata creata, o combinatie ciudata de stiinta si magie neagra capabila sa ucida “tinta” de la orice distanta. Un tepafon este un generator esential al razei magice mortale.

A fost pentru prima data introdus in literatura de catre Franz Bardon in lucrarea sa autobiografica: Frabato Magicianul. El a sustinut ca ordinul francmasonic al centurionului de aur (FOGC), un ordin al artelor magice negre din Germania (care actualmente nu mai are nici o legatura cu masoneriile din ziua de azi) ar fi fost activ de la mijlocul anilor 1800 pana cand nazisti au ajuns la putere in 1930. Cei din ordin au incercat sa-l ucida cu magia deoarece refuzase sa se alature lojei lor. Bardon a fost apoi inchis la scurt timp de catre nazisti carora le-a refuzat colaborarea in cercetarile oculte.

„Printre secretele Lojei FOGC se număra şi capacitatea de a face pe oricine să adoarmă, de a se trezi din nou, de a îmbolnăvi, de a ţine în viaţă sau a ucide, după bunul lor plac. In orice caz, membrii conducerii dobândiseră această abili­tate şi ştiinţă numai prin pactul cu diavolul. Puteau influenţa orice persoană neantrenată, prin metodele lor magice, aceasta neavând nici o şansă de a cunoaşte cauza influenţei la care erau supuşi.”

Cum de reuseau acesti vrajitori puternici sa indeplineasca aceste lucruri? Nimic mai simplu: cu ajutorul unui aparat pe care ei il numeau: Tepafon.

“Acesta a fost cel mai strict secret pazit al lojei: un instrument magic ce putea emite vibratii fatale pe orice distanta si constituia cea mai mortala arma din arsenalul lojei. Dacă o fotografie sau o mumie a unei fiinţe ori a unui animal era plasată în focarul razelor sale, nu numai fizicul era afectat, dar chiar şi entitatea astrală. Acest instrument putea distruge orice fel de material, de la orice distanţă şi de orice categorie. Mai mult, acesta servea la transmisia de energie, ceea ce constituia o realizare a ştiinţei moderne. în afară de asta, orice fel de idee (sugestie) putea fi transmisă cu ajutorul lui. în sfârşit, se puteau declanşa, cu ajutorul acestui dispozitiv, otrăvirea, precum şi maladiile nervoase, care ar fi putut pune în dificultate şcolile de medicină. O fotografie sau un obiect personal era de obicei suficient pentru a intra în contact cu persoana ce urma a fi influenţată, distanţa neavând nici o importanţă.”

Bardon (cunoscut sub numele de scena: Frabato) a fost desigur in stare sa supravietuiasca atacului lojei deoarece el insusi era un vrajitor foarte puternic, protejat de Fratia Luminii, el lucrand cu Providenta Divina (care i-a incredintat si o misiune pentru noi oamenii)

Tepafonul este descris ca un cadru ce detine multiple lentile optice ce sunt montate in fata unei surse de lumina si o sectiune separata ce consta dintr-un suport plat inconjurat de colaci de sarma din cupru ce au o placa tot de cupru in centru, unde se proiecteaza lumina. Din aceasta descriere simpla, stiind ce fel de tehnologie era in acea vreme, tepafonul a fost o “lanterna magica” modificata, lanterne ce se foloseau dealtfel la scara larga de lojele masonice din secolul 19 si inceputul secolului 20. Primele versiuni aveau plasate in interiorul casetei, ce trebuia sa ofere sursa de lumina (veti vedea in pozele de la finalul articolului), aveau lacasuri speciale pentru ulei sau lampa de alcool cu fitil. Versiunile ce au aparut mai tarziu foloseau lampi electrice si in cele din urma au evoluat in proiectoare de diapozitive optice prin secolul 20.

Tepafonul se mai presupune ca a fost utilizat si de catre Fratia lui Saturn (Fraternitas Saturni sau FS). Un fost maestru al FS, “Maestrul Daniel” pe numele sau real Guido Wolther, a scris un articol la inceputul anilor 1960 care a confirmat o parte din spusele lui Bardon, deasemenea a mai mentionat si un grup ocult numit Ordinul Constructorilor Mentali.


Raymond Holder, in cartea sa “The Anti-Christ Training Manual”, descrie o metoda de construire a acestu tepafon pe care o pretinde a fi autentica.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

2 comentarii:

 1. se citeste greu , litere mici, culori estompate aduceti inbunatatiri !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. buna seara domnu' sandu... au fost aduse imbunatatiri asupra aspectului si designului de blog, deasemenea au fost incorporate din cod imagini derulante cu articole din blog in header.

   sper ca este ok si sunteti multumit.
   numai bine.

   Ștergere

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete