Batalia se da aici si acum, pe frontul de lupta al Pamantului. Este un razboi al naibii de nenorocit! Inamicii trebuiesc storsi in mod complet de vortexul lor de energie psihica si distrusi! HAIL

Bine ai venit pe blogul lui DragonAthus. Poti cauta articole mai vechi folosind casuta de SEARCH din partea dreapta ---->

joi, 1 august 2013

Lista talentelor parapsihologice 1

Exista o mare varietate de talente si fenomene parapsihologice. Aproape oricine traieste experienta unora dintre acestea in timpul vietii. Cu cat esti mai daruit cu har si mai talentat, cu atat mai puternic se manifesta aceste capacitati. In multe situatii, ele se descopera la varsta pubertatii, cand pot fi destul de pregnante.

Metoda stiintifica implica o observare sistematica, studiu, teorii si experimente care pot fi testate si repetate. Acest lucru ridica probleme atunci cand examinezi stiintele parapsihologice, deoarece este greu sa "faci" telepatia sa se manifeste la comanda, in circumstante controlate. Insusirile parapsihologice sunt reale, dar deseori se manifesta cel mai bine la nivel organic.

Iata o lista cu unele dintre cele mai importante haruri si talente parapsihice. Nu am auzit niciodata de un om care sa le detina pe toate, insa multi pot avea unul sau doua dintre ele - si ca ucenic vrajitor ai putea invata sa ti le dezvolti. Iti voi dezvalui pe parcurs unele exercitii pe care obisnuiam sa le fac si eu, si daca le vei practica, cred ca vei fi uimit sa descoperi cate poti face.

Empatie = "a simti" emotiile cuiva ori durerea si/sau suferinta altuia. Empaticii sunt de doua tipuri: cei care primesc si cei care proiecteaza. Empaticul care primeste "culege" ceea ce simt altii. Cand altii din jurul tau sunt fericiti sau tristi, asa vei fi si tu. Empatia care proiecteaza ii "contamineaza" pe altii cu propriile sale emotii. Daca esti un empatic care proiecteaza, cand vei fi fericit sau trist, si ceilalti din jurul tau vor simti acelasi lucru. Fiind esentiala pentru compasiune si vindecare, empatia este, de asemenea importanta pentru a invata sa te controlezi, deoarece e foarte usor sa pierzi simtul masurii - sa nu mai stii cat simti tu si cat simt altii.

Telepatie - cuvantul, literar vorbind inseamna "simtire de la distanta" ceea ce o apropie de empatie. Insa telepatia este cuvantul folosit pentru comunicarea directa a gandurilor si imaginilor intre minti, nu doar a sentimentelor. Ea presupune "ascultarea" gandurilor altora (citirea gandurilor) sau capacitatea de a-ti trimite gandurile altor persoane. Deasemenea exista aici un"receptor" si un "emitator".

Psihokinezie - "miscarea cu ajutorul mintii". A misca sau a influenta obiectele fara a le atinge efectiv. Aceasta este una dintre cele mai rare si mai complicate talente parapsihice. Cand se manifesta la o anume distanta, poate fi numita telekinezie (miscare de la distanta). Uneori apare in mod constant la adolescentii tulburati, care sunt in perioada pubertatii, in casele in care au loc multe certuri sau abuzuri.

Pirokinezie - "miscarea focului". A aprinde sau a controla focul doar cu puterea mintii. Oamenii care au acest talent sunt cunoscuti sub denumirea de "declansatori de foc".

Poltergeist - acest cuvant inseamna "fantoma zgomotoasa". Se refera la psihokinezia spontana si la zgomotele misterioase care par deseori produse de stafii. Aceste fenomene sunt de obicei, desi nu intotdeauna asociate cu schimbarile psihice majore si traumatizante pe care le sufera adolescentii - mai ales in perioada pubertatii si a sexualitatii - cand puterile psihice pot scapa complet de sub control.

Vindecare - capacitatea de a reduce durerea si inflamatia, de a facilita regenerarea tesuturilor si de a aplica alte tipuri de tamaduire. Se face de obicei "punand mainile pe corpul bolnavului".

Sensibilitate extrasenzoriala - "constienta clara". Capacitatea de a simti sau de a fi constient de lucrurile care se afla dincolo de zona "normala" de perceptie. Fiecare tip de simtire clara are o denumire.

Clarviziune - "vedere clara". Capacitatea de a "vedea" lucrurile care nu sunt la vedere sau nu pot fi vazute. Uneori acest cuvant este utilizat pentru a primi o anumita perceptie interioara.

Clarauz - "auzul clar". Capacitatea de a "auzi" lucrurile care nu sunt in aria de perceptie sau nu pot fi, in mod clar auzite. Deasemenea, sensibilitatea de a percepe voci interioare sau energii audio subtile.

Clarkinestezie - "atingere clara". Capacitatea de a "simti" o atingere sau o presiune fizica, produsa de ceva ce nu este prezent.

Olfactie extrasenzoriala - "miros clar". Capacitatea de a simti sau a constientiza mirosuri sau parfumuri care nu sunt prezente fizic sau care apartin altor lumi spirituale.

Gust extrasenzorial - "gust clar". Capacitatea de a simti sau de a fi constient de gusturi care nu sunt prezente din punct de vedere fizic si care provin din alte dimensiuni

Psihometrie - capacitatea de a cunoaste istoria unui obiect personal prin vibratii si atingere. Parapsihologii care lucreaza cu politia sunt deseori psihometristi ce pot "vedea" o infractiune sau identifica un infractor prin atingerea armei unei crime sau a altui obiect asociat ei. Psihometria mai este folosita de unii spiritisti si vindecatori avansati, care au capacitatea de a "citi" boli ori simptome fizice in corpul unei persoane, chiar la oameni pe care nu i-au intalnit niciodata, prin atingerea unui obiect ce a fost folosit sau purtat de acea persoana. Cand "citeste" obiectele in acest fel, mediul simte deseori simptomele in propriul trup.

In partea a doua a articolului revin cu informatii suplimentare. Stati pe faza.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VAND Retete de Vraji corecte si intregi

Posed orice fel de vraja la oricare problema aveti fie ca tine de magia alba sau neagra. Pret: 300 RON, plata doar prin money gram. Reteta vine cu adaugiri suplimentare, faze lunare, ziua si ora cand sa o faceti, formule de consacrare originale in latina, obiecte si multe altele, pentru ca vrajile nu se fac oricand si oricum... deasemenea am si materiale vrajitoresti, ustensile etc.
ATENTIE! trimit mai multe vraji la pret de una singura.

Mai multe detalii la: dragonathus@yahoo.com
(nu folosesc yahoo messenger)

Ofer consultanta GRATUITA online pe mail sau FB pentru aceia care doresc sa cumpere informatii de la mine.

Consultanta TAROT - 50 RON

Pentru mai multe detalii CLICK AICI
50 RON raspunsul la o intrebare.
Pentru clientii fideli 2 intrebari cu 50 RON.

Scriitorul Tau Favorit

Inscriere / Urmarire

Ave si HAIL numai TIE

Etichete